Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Recensie na een ‘Inner Love Healing’

Zo af en toe sturen we een feedbackformulier zodat we kunnen beoordelen of we een ceremonie of sessie nog kunnen verbeteren. Regelmatig krijgen we dan juweeltjes van antwoorden terug. Vaak zijn we er stil van. En nog vaker zouden we de ontroerende antwoorden het liefst van de daken willen schreeuwen. 


We delen er hierbij eentje. Van Julia. Zij twijfelde tussen een Truffelceremonie en een Inner Love Healing. Na overleg werd ‘t het laatste. Wij zijn trots. Het meest op Julia. En oké; ook een beetje op onszelf. 


Hieronder de vragen en haar feedback;


1.Vond je de informatie die je, vooraf via de website, hebt gekregen voldoende? Of heb je daarin iets gemist?

 

De informatie op de website heeft voor mij als prima voorbereiding gewerkt. Op basis van de uitgebreide beschrijvingen die Kitty op haar website heeft staan, wist ik precies wat ik kon verwachten. Uiteraard kon ik niet weten wat voor moois ik die dag te ‘zien’ zou krijgen. Maar dat valt ook met geen pen te beschrijven.

 

 

2.      Zijn je verwachtingen vervuld?  Waarom wel / waarom niet?

 

Mijn verwachtingen zijn overtroffen. Ik had me mentaal goed voorbereid door de dagen voorafgaand aan de sessie een beetje gas terug te nemen en wat meer te cocoonen. Dat ging eigenlijk vanzelf, alsof je lichaam en mind weten wat er gaat komen. Eenmaal bij Kitty voelde ik mezelf nog rustiger worden en dat was een fijne introductie voor de sessie.

Voordat de sessie begon spraken Kitty over mijn intenties en staken we een kaarsje aan. De energie die Kitty heeft, is zo fijn en die maakt dat je vanzelf klaar bent om de sessie te starten.

 

3.      Wat heb je er vooral uitgehaald/wat kun je ermee?

 

Voor mij was het een fantastische ervaring. Ik kan absoluut niet precies beschrijven wat er gebeurt, maar ik werd overladen met beelden, situaties, antwoorden en inzichten. In zekere zin kun je sturen op vragen en antwoorden, wat maakt dat je dieper op bepaalde beelden in kunt gaan.

Tijdens de sessie ga je vanzelf praten. En dan is Kitty daar. Kitty is er constant bij. Ze praat terug, stelt vragen of ze zegt even niets. Het feit dat ze bij je is, is heel waardevol, want juist door haar vragen dienen de inzichten zich helderder aan.

 

4.      Zou je de ceremonie aan anderen aanraden?

 

Absoluut JA! Ik zou willen dat iedereen die maar een beetje meer wil leren van zichzelf, van het universum en van energieën een sessie zou doen. Hoe meer mensen, hoe mooier de wereld wordt.

 

5.      Heb je nog tips en/of opmerkingen?

 

Nee. Het was gewoon zo fijn J

 

6.      Heb je iets gemist op de dag zelf?

 

Wat ook zo leuk was, was dat Kitty na de sessie alle tijd neemt om met je te reflecteren. Dat was echt super. Je stapt namelijk vanuit een “andere wereld” naar de tastbare wereld om ons heen en dan moet je echt even ‘wakker worden’. Het feit dat Kitty vragen blijft stellen en samen met je reflecteert is dan ontzettend fijn. En die lekkere cappuccino van Bas is dan echt het toetje.  

 

7.      Hoe kijk je achteraf terug op de ceremonie?

 

Ik kijk met ontzettend veel liefde terug op de ceremonie. De wijsheid en de inzichten die tot me gekomen zijn, komen nog dagelijks even naar boven. Zelfs nu we een maand verder zijn.

 

 

8.      Heb je verder nog feedback voor ons?

 

Nee, ik wil alleen maar meer J. Dus je ziet me snel weer.


Julia


Mogelijkheden voor een privé-ceremonie (Inner Love of Truffel) vind je hier.