Skip to content Skip to footer

Truffelceremonie bij Lichtjes aan de Haven

Fijn, vertrouwd & veilig

Wat gebeurt er tijdens een truffelceremonie?

Lichtjes aan de haven bevindt zich in een prachtige monumentaal pand in het hart van Nederland. Al jaren begeleiden wij mensen bij hun persoonlijke groei. Wat ons bijzonder maakt is dat er ook regelmatig artsen en psychologen aan onze ceremonies meedoen. Een aantal van hen schuift zelf regelmatig aan als begeleider.

Tijdens een truffelceremonie ga je ‘op reis’ door je onderbewuste. Veel mensen komen tijdens een truffelceremonie op een punt dat ze de controle niet eens meer wíllen vasthouden en zich mee laten voeren door de flow van hun eigen leven en alles dat daar bij hoort. Dicht bij jezelf dus! Het valt niet te voorspellen wat je gaat zien of ervaren. Dit is voor iedereen verschillend en elke reis is ook weer anders, hoe vaak je het ook doet. Waar je 100% op kunt vertrouwen is dat wát je gaat ervaren tijdens je meditatieve (droom)toestand, absoluut de bedoeling is. Je krijgt te zien wat je op dat moment in jouw leven ‘aankan’ en waar je na de sessie mee aan de slag kan. Er wordt gezegd dat één ceremonie meer effect heeft dan een jaar therapie en daar sluiten wij ons volmondig bij aan! Gelukkig valt er trouwens ook vaak veel te lachen en voelen deelnemers liefde, warmte en lichtheid. Elke keer gebeuren er weer wonderen, ook bij mensen die zichzelf als nuchter omschrijven.

“Ik heb nog nooit in mijn leven zoveel rust in mijn hoofd en lijf gevoeld.”

“Ik gun iedereen om zoiets ten minste één keer in het leven te ervaren.”

Volg bij ons een truffelceremonie

Het maakt niet uit of je wel of geen ervaring hebt met een reis door je onderbewuste door middel van truffel, het wordt jóuw individuele reis waarop je ontzettend welkom bent. Ook ervaring met spiritualiteit of mediteren is niet nodig. We nemen je stap-voor-stap mee, met continu begeleiding. Na afloop eten we met elkaar, wij zorgen voor wat heerlijke (vegetarische) gerechten.

Wil je vooraf iets overleggen, dat kan natuurlijk altijd! We staan in direct contact met een verpleegkundige, een ervaringsdeskundige met PTSS (Post Traumatische Stress-stoornis) en er is ook een huisarts waarmee we zaken kunnen overleggen. We hebben zelfs af-en-toe een chirurg in de begeleiding. Met elkaar hebben we zoveel ervaring dat iemand van ons je vast van het juiste advies kan voorzien. Op de dag zelf is er ruimschoots de tijd om al je vragen ook nog te beantwoorden.

Een ceremonie is inclusief:

 

 • Mogelijkheid tot adviesgesprek vooraf (gratis)
 • Meerdere rituelen
 • Meditaties
 • Uitgebreide uitleg op de dag zelf
 • Ervaren begeleiders
 • Deelrondes
 • Sfeervolle plek in monumentaal pand
 • Matrassen, kussens, dekens aanwezig
 • Heerlijke maaltijd na afloop
 • Mogelijkheid tot integratie/coaching achteraf
 • Factuur o.v.v ‘coaching’
 • 21% BTW aftrekbaar voor ondernemers

Na aanmelding krijg je altijd een mailtje met aanvullende informatie, check eventueel ook je spam!

Veelgestelde vragen

Wil je vooraf iets overleggen, dat kan natuurlijk altijd! We staan in direct contact met een verpleegkundige, een ervaringsdeskundige met PTSS (Post Traumatische Stress-stoornis) en er is ook een huisarts waarmee we zaken kunnen overleggen. We hebben zelfs af-en-toe een chirurg in de begeleiding. Met elkaar hebben we zoveel ervaring dat iemand van ons je vast van het juiste advies kan voorzien. Op de dag zelf is er ruimschoots de tijd om al je vragen ook nog te beantwoorden.

Juist! Truffels hebben een helpende werking bij bijvoorbeeld depressie, burn-out, verslavingen, trauma, piekeren. Als je bijvoorbeeld verdrietig aan de sessie begint, wil het niet zeggen dat je verdriet versterkt wordt. Het kan wel zijn dat je de diepere betekenis van het verdriet gaat zien of voelen. Dat je inzichten krijgt die je daarna kunt integreren in je leven. Iedereen maakt dingen in zijn leven mee die verdriet hebben veroorzaakt. Hoe je ermee om gaat heb je wel zelf in de hand. Truffels gaan je daarbij helpen. In truffels zit het bewustzijnsveranderende stof psilocybine. Dat stofje helpt om vaste denkpatronen te doorbreken.

Je kunt niet meedoen aan een truffelceremonie waneer je:

 • zwaner bent of borstvoeding geeft;
 • medicatie gebruikt die niet samen gaat met truffels, zoals antidepressiva;
 • nu of in het verleden te maken hebt gehad met psychoses, schizofrenie of borderline of wanneer er een indicatie is dat je hier aanleg voor hebt;
 • allergisch bent voor schimmels.

Tijdens of voorafgaand aan een sessie mag je geen gebruik maken van verdovende middelen waaronder ook alcohol.

Wij raden eigelijk altijd aan om je truffelceremonie in een groep te doen. Juist ook mensen die snel ‘last’ hebben van energie van anderen, of de gewoonte hebben om voor anderen te zorgen, raden we aan om te overwegen juist wél met een groepsceremonie mee te doen. Vaak krijgen juist zij de mooiste inzichten in patronen die ze hierin hebben.

Wil je echt niet in een groep: Regelmatig zijn er privéceremonies of sessies in kleine groepjes. Kijk altijd op onze agenda voor de mogelijkheden. Ook komt het voor dat mensen hun eigen groep willen samenstellen. Dat kan. Voor speciale verzoeken; neem gewoon even contact op via info@lichtjesaandehaven.nl

De meest gehoorde zin bij Lichtjes aan de Haven is: ‘Maar ik ben zo bang om de controle te verliezen…’

We snappen die opmerking heel goed, en toch hoef je hier niet bang voor te zijn. Het overgrote deel van hoe je reageert en handelt in het leven, komt voort uit je onderbewustzijn. Hoe je praat, doet, voelt; het komt voort uit eerdere ervaringen. Komt voort uit je familiestructuur, herinneringen. Dingen die je allang vergeten bent maar die wel nog ergens in je systeem zitten. Dingen waar je geen controle over hebt, omdat je ze geeneens weet. Dus waarover denk je eigenlijk controle te hebben? Controle willen houden is een illusie. Bijna alle angsten zijn ook illusies. Het houdt je weg bij kostbare inzichten. Er wordt gezegd dat een truffelsessie meer effect heeft dan 1000 uur therapie.

Soms is iemand tijdens een truffelceremonie bang. Misschien word je al zenuwachtig bij het lezen van deze tekst. Een bad trip bestaat in onze ogen echter niet. Je krijgt precies wat je op dat moment nodig hebt en aankan. Nooit meer. Wat wel heel belangrijk om een mindere ervaring te voorkomen, zijn de ‘set’ en ‘setting’. Je zult tijdens het hele proces begeleid worden. Je bent geen moment alleen en samen zullen we door de eventuele angst heengaan. Als je je helemaal vertrouwd voelt, zul je merken dat je kunt zakken in de angst. Plantmedicijnen brengen je in contact met je hogere zelf. Je wordt geholpen door het allerhoogste, namelijk jezelf. Je gaat je eigen thema’s zien. Eventuele angst zullen we altijd samen controleren. Het vergt moed om voor de eerste keer truffelsessie te gaan doen. Exact dezelfde moed gaat jou helpen tijdens de sessie. En bij Lichtjes aan de Haven zijn tijdens élke sessie ervaren begeleiders.

Een truffelceremonie bij Lichtjes aan de Haven heeft niets met een drugsparty te maken. Truffels kúnnen worden gezien als drugs, tijdens onze sessie zetten we ze in als medicijn. Medicijn niet in de zin van geneesmiddel – het gaat niet om de genezing van ziekte. Medicijn bedoelen we hier in spirituele zin. De intentie en de setting maken het verschil.

Truffels zijn drugs wanneer je ze gebruikt om te feesten, om de realiteit van je leven tijdelijk te ontvluchten. Om even te vergeten. Wanneer je truffels neemt in een ceremoniële setting met het oog op spirituele heling en groei, ervaar je een compleet andere werking.

Mensen die:

 • zichzelf willen ontwikkelen;
 • zichzelf beter willen leren kennen en rondlopen met vragen als “wie ben ik?” & “wat wil ik?”;
 • klaar zijn voor een nieuwe stap in hun leven;
 • meer diepgang en betekenis in hun dagelijks leven willen ervaren;
 • vast denkpatronen willen doorbreken.

De jongeste was net 18 en de oudste (tot nu toe) 73 jaar. Mensen met verschillende achtergronden, opleidingen, geschiedenis, het maakt echt niets uit! Wij gunnen iederen in zijn of haar leven in iedergeval één keer zo’n ervaring.

Ervaringen

Lovende reacties op de ceremonie

Ik moest er gewoon van bijkomen een paar weken om het onder woorden te brengen van wat het mij heeft gebracht…en heel eerlijk kan ik het je nog niet vertellen.

Die zondag ging ik er naartoe zonder verwachtingen en open in, zo van geef het maar en ik zie het wel….

Nou dat heb ik geweten wat een rollercoaster was dat! Ik heb de meest bijzondere reis van mijn leven gemaakt in mijzelf met pieken en dalen… gehuild voor mij gevoel wel 8 uur lang en pijn gehad heel veel pijn, trauma’s verwerkt waarvan ik niet eens wist dat ik die had! Ik heb zonder schaamte zo hard de slappe lach gehad dat ik niet meer kon stoppen… Alle emoties heb ik wel gevoeld die je kan voelen… Ik heb mij eenzaam gevoeld maar ook zo ontzettend geliefd en liefdevol.

Wat mij ook zo bij is gebleven is de prachtige muziek met de mooiste klanken. Het leek voor mij alsof mijn hart open sprong…heel bijzonder.

Dankjewel voor de meest bijzondere reis die ik ooit heb gehad en mijzelf had kunnen geven… Een mooier kado bestaat er niet als de liefde die ik voor mijzelf heb gevoeld tijdens deze reis……. Magic met extra glitters was deze dag voor mij. ❤️

Vorige week hebben wij ( twee vriendinnen) bij Kitty een truffelceremonie gedaan.

Dit stond al heel lang op ons wenslijstje. Wij volgden Lichtjes aan de Haven al een tijdje op social media en voelde ons daarbij heel erg vertrouwd. Ons gevoel is bevestigd. De hele entourage is zo mooi en rustgevend.

De truffelceremonie heeft ons zoveel gebracht en zoveel inzichten gegeven, dat is niet in woorden uit te drukken. Als je opzoek bent naar een mooie en vertrouwde omgeving dan ben je bij Kitty aan het juiste adres.

Nu een week later zitten wij samen in de natuur deze review te schrijven. De afgelopen week heeft ons laten inzien dat toeval niet bestaat (maar dat wisten wij eigenlijk al) en dat dingen komen als de tijd daar rijp voor is. Het heeft ons dichter bij onszelf gebracht. Het heeft deuren geopend waar we het bestaan niet van wisten.

Het is een absolute verrijking en een aanrader voor iedereen die opzoek is naar verlichting en inzichten. 🌠

Mijn truffelceremonie is een onwijs bijzondere dag voor mij geweest. Enigszins onvoorbereid maar vol verwachting ben ik naar de ceremonie gegaan. De Entourage en medereisgenoten waren minder zweverig dan ik vooraf in gedachten had. Ik merkte snel dat iedereen onwijs openminded was en vol spanning de reis te beginnen.

Ik had me geen betere ceremonie-leiders kunnen wensen. Kitty die voor het grootste deel de ceremonie leiden met haar fijne stem en duidelijke aanwijzingen van wat er stond te gebeuren. En Max als rechterhand die een en al rust uitstraalde waarvan ik regelmatig bij oogcontact een geruststellend knikje kreeg.

Tijdens mijn reis is er te veel gebeurd om in het kort over te kunnen vertellen. Dat we na de reis alles met elkaar hebben kunnen delen is een hele fijne afsluiting geweest, dit omdat je hiermee een hoop erkenning krijgt van je medereisgenoten.

Na deze truffelceremonie is er een deken van rust op mij neergedaald. Thuis branden nu de wierrookstokjes en er staat een kopje thee op het bijzettafeltje.

Ik ben jullie ontzettend dankbaar voor deze ervaring.🍀

Specialiteiten van
Lichtjes aan de Haven:

 • Jarenlange ervaring
 • Veilige plek
 • Veel recensies, lees ze hier
 • Luxe en sfeervolle ceremonieruimte
 • Ervaring met trauma (PTSS)
 • Regelmatig ondersteuning van verpleegkundige/huisarts/chirurg/therapeuten
 • Persoonlijke aandacht
 • Liefdevolle begeleiding
 • Nuchtere kijk op spiritualiteit

Ja, ik wil graag deelnemen!

Liever niet in een groep?

Wil je de diepte ingaan tijdens een truffelceremonie, maar kom je liever niet in een groep? Dat kan! Lichtjes aan de Haven is deze dag exclusief voor jou en eventueel eigen-gekozen mensen, met wie je dit avontuur aan wilt gaan. Je kunt alleen komen, maar omdat we aanraden om een truffelceremonie samen te doen, krijgen alle volgende personen (tot maximaal 4 deelnemers) 50% korting. Onder liefdevolle en professionele begeleiding worden jullie meegenomen naar unieke antwoorden en inzichten. De dag wordt totaal afgestemd op jullie wensen, vragen en behoeften. Laat je onderdompelen in alle kennis en wijsheid die al in jezelf aanwezig is. Deze dag wordt uiteraard begeleid door een ervaren ceremonieleider.

Een privéceremonie is voor twee personen, inclusief:

 • Reinigingsritueel (smudge)

 • Meditatie

 • Truffelceremonie

 • Persoonlijke begeleiding

 • Muziek op jou/jullie afgestemd

 • Na afloop: lichte maaltijd

 • 21% BTW (aftrekbaar voor ondernemers)

Wil je met meer dan vier mensen komen, neem dan contact op!

Ons team

Kitty de Laet

OPRICHTER

Lydia Jager

ERVARINGSDESKUNDIGE

Feroni Arendse

PROCESBEGELEIDER

Agenda

Bekijk alle sessies die op de planning staan
29 mei

Privéceremonie – Inner Love Healing

Tijd 11:00AM
Kosten €480,00
Wil je de diepte ingaan tijdens een privésessie? Dat kan! Onder liefdevolle en professionele begeleiding neemt Kitty je deze dag mee op weg naar je unieke antwoorden en inzichten. De dag wordt totaal afgestemd op jouw wensen, vragen en behoeften. Het (plant)medicijn dat we hiervoor gebruiken brengt jou naar de kern van jezelf. Je onderbewuste wordt hierbij aangesproken, waar al je kennis en wijsheid opgeslagen ligt. Het medicijn zorgt voor helderheid. Zowel over het verleden als je toekomst. Deze sessie is altijd 1-op-1 en heeft bij Lichtjes aan de Haven al voor velen grootse inzichten opgeleverd.
29 mei

Privé Ceremonie Truffel

Tijd 11:00AM
Kosten €480,00
Wil je de diepte ingaan tijdens een truffelceremonie, maar kom je liever niet in een groep? Dat kan! Lichtjes aan de Haven is deze dag exclusief voor jou en eventueel eigen-gekozen mensen, met wie je dit avontuur aan wilt gaan. Je kunt alleen komen, maar omdat we aanraden om een truffelceremonie samen te doen, krijgen alle volgende personen (tot maximaal 4 deelnemers) 50% korting. Onder liefdevolle en professionele begeleiding worden jullie meegenomen naar unieke antwoorden en inzichten. De dag wordt totaal afgestemd op jullie wensen, vragen en behoeften. Laat je onderdompelen in alle kennis en wijsheid die al in jezelf aanwezig is. Deze dag wordt uiteraard begeleid door een ervaren ceremonieleider.
03 juni

ZomerLicht (4 avonden) – VOL

Tijd 7:30PM-9:30PM
Kosten €120,00
We hebben een mooie mix voor je samengesteld met activiteiten die eigenlijk iedereen zou moeten doen. Het maakt hierbij niet uit of je al ervaring hebt met bijvoorbeeld mediteren. Je kunt altijd aansluiten. Deze vier avonden in juni zijn voor zowel mannen als vrouwen. Hoe goed luister je naar jezelf? Dit ontdek je door o.a. meditaties, verbonden ademhaling en zachte vormen van plantmedicijnceremonies. We organiseren deze avonden al een hele tijd en elke keer is het weer een klein feestje!
04 juni

Voorlichtingsavond retraite Brazilië 🇧🇷

Tijd 8:00PM
Kosten Gratis
Hoera! Egbert is in Nederland en hij komt naar Lichtjes aan de Haven. Egbert woont en werkt in Brazilië en met hem organiseren we de retraite naar Brazilië, in september 2024. Vandaag organiseren we een voorlichtingsavond waarop jij al je vragen kunt stellen over de retraite. Een avond zonder verplichtingen; je bent sowieso van harte welkom. Het maakt niet uit of je al geboekt hebt, je nog heel erg twijfelt, veel vragen hebt, nieuwsgierig bent. Neem alle tijd, je bent niets verplicht als je vanavond komt. Vinden we alleen maar heel erg gezellig! De thee staat klaar.
15 juni

BUITEN – TruffelCeremonie

Tijd 10:00AM
Kosten €280,00
Let op; dit wordt een heel bijzondere ceremonie! Bij mooi weer lig je namelijk lekker buiten. Laat je zintuigen zijn werk doen en voel de zon en de wind. Zie de bomen, wolken en vogels. Je zult hier nog meer van gaan genieten dan normaal. En.... de plek die we gehuurd hebben voor deze dag is zó fijn. Keur 16 in Schijndel. Bij wat minder weer, kunnen we er naar binnen. Dus de ceremonie gaat sowieso door deze dag. Tijdens een truffelceremonie ga je ‘op reis’ door je onderbewuste. Veel mensen komen tijdens een truffelceremonie op een punt dat ze de controle niet eens meer wíllen vasthouden en zich mee laten voeren door de flow van hun eigen leven en alles dat daar bij hoort. Dicht bij jezelf dus! Het valt niet te voorspellen wat je gaat zien of ervaren. Dit is voor iedereen verschillend en elke reis is ook weer anders, hoe vaak je het ook doet. Waar je 100% op kunt vertrouwen is dat wát je gaat ervaren tijdens je meditatieve (droom)toestand, absoluut de bedoeling is. Je krijgt te zien wat je op dat moment in jouw leven ‘aankan’ en waar je na de sessie mee aan de slag kan. Er wordt gezegd dat één ceremonie meer effect heeft dan een jaar therapie en daar sluiten wij ons volmondig bij aan! Gelukkig valt er trouwens ook vaak een hoop te lachen. We hebben inmiddels honderden mensen begeleid en elke keer gebeuren er weer wonderen, ook bij mensen die zichzelf als nuchter omschrijven 😉
23 juni

BUITEN – TruffelCeremonie – VOL

Tijd 10:00AM
Kosten €280,00
Let op; dit wordt een heel bijzondere ceremonie! Bij mooi weer lig je namelijk lekker buiten. Laat je zintuigen zijn werk doen en voel de zon en de wind. Zie de bomen, wolken en vogels. Je zult hier nog meer van gaan genieten dan normaal. En.... de plek die we vandaag mogen gebruiken voor deze dag is zó fijn. Verscholen in prachtige natuur. Bij wat minder weer, kunnen we er naar binnen. Dus de ceremonie gaat sowieso door deze dag. Tijdens een truffelceremonie ga je ‘op reis’ door je onderbewuste. Veel mensen komen tijdens een truffelceremonie op een punt dat ze de controle niet eens meer wíllen vasthouden en zich mee laten voeren door de flow van hun eigen leven en alles dat daar bij hoort. Dicht bij jezelf dus! Het valt niet te voorspellen wat je gaat zien of ervaren. Dit is voor iedereen verschillend en elke reis is ook weer anders, hoe vaak je het ook doet. Waar je 100% op kunt vertrouwen is dat wát je gaat ervaren tijdens je meditatieve (droom)toestand, absoluut de bedoeling is. Je krijgt te zien wat je op dat moment in jouw leven ‘aankan’ en waar je na de sessie mee aan de slag kan. Er wordt gezegd dat één ceremonie meer effect heeft dan een jaar therapie en daar sluiten wij ons volmondig bij aan! Gelukkig valt er trouwens ook vaak een hoop te lachen. We hebben inmiddels honderden mensen begeleid en elke keer gebeuren er weer wonderen, ook bij mensen die zichzelf als nuchter omschrijven 😉
20 juli

Transformational TruffelCeremonie

Tijd 10:00AM
Kosten €300,00
Tijdens een truffelceremonie ga je ‘op reis’ door je onderbewuste. Veel mensen komen tijdens een truffelceremonie op een punt dat ze de controle niet eens meer wíllen vasthouden en zich mee laten voeren door de flow van hun eigen leven en alles dat daar bij hoort. Dicht bij jezelf dus! Het valt niet te voorspellen wat je gaat zien of ervaren. Dit is voor iedereen verschillend en elke reis is ook weer anders, hoe vaak je het ook doet. Waar je 100% op kunt vertrouwen is dat wát je gaat ervaren tijdens je meditatieve (droom)toestand, absoluut de bedoeling is. Je krijgt te zien wat je op dat moment in jouw leven ‘aankan’ en waar je na de sessie mee aan de slag kan. Er wordt gezegd dat één ceremonie meer effect heeft dan een jaar therapie en daar sluiten wij ons volmondig bij aan! Gelukkig valt er trouwens ook vaak een hoop te lachen. We hebben inmiddels honderden mensen begeleid en elke keer gebeuren er weer wonderen, ook bij mensen die zichzelf als nuchter omschrijven 😉
07 september

Transformational TruffelCeremonie

Tijd 10:00AM
Kosten €300,00
Tijdens een truffelceremonie ga je ‘op reis’ door je onderbewuste. Veel mensen komen tijdens een truffelceremonie op een punt dat ze de controle niet eens meer wíllen vasthouden en zich mee laten voeren door de flow van hun eigen leven en alles dat daar bij hoort. Dicht bij jezelf dus! Het valt niet te voorspellen wat je gaat zien of ervaren. Dit is voor iedereen verschillend en elke reis is ook weer anders, hoe vaak je het ook doet. Waar je 100% op kunt vertrouwen is dat wát je gaat ervaren tijdens je meditatieve (droom)toestand, absoluut de bedoeling is. Je krijgt te zien wat je op dat moment in jouw leven ‘aankan’ en waar je na de sessie mee aan de slag kan. Er wordt gezegd dat één ceremonie meer effect heeft dan een jaar therapie en daar sluiten wij ons volmondig bij aan! Gelukkig valt er trouwens ook vaak een hoop te lachen. We hebben inmiddels honderden mensen begeleid en elke keer gebeuren er weer wonderen, ook bij mensen die zichzelf als nuchter omschrijven 😉
11 oktober

Transformational TruffelCeremonie

Tijd 10:00AM
Kosten €300,00
Tijdens een truffelceremonie ga je ‘op reis’ door je onderbewuste. Veel mensen komen tijdens een truffelceremonie op een punt dat ze de controle niet eens meer wíllen vasthouden en zich mee laten voeren door de flow van hun eigen leven en alles dat daar bij hoort. Dicht bij jezelf dus! Het valt niet te voorspellen wat je gaat zien of ervaren. Dit is voor iedereen verschillend en elke reis is ook weer anders, hoe vaak je het ook doet. Waar je 100% op kunt vertrouwen is dat wát je gaat ervaren tijdens je meditatieve (droom)toestand, absoluut de bedoeling is. Je krijgt te zien wat je op dat moment in jouw leven ‘aankan’ en waar je na de sessie mee aan de slag kan. Er wordt gezegd dat één ceremonie meer effect heeft dan een jaar therapie en daar sluiten wij ons volmondig bij aan! Gelukkig valt er trouwens ook vaak een hoop te lachen. We hebben inmiddels honderden mensen begeleid en elke keer gebeuren er weer wonderen, ook bij mensen die zichzelf als nuchter omschrijven 😉
02 november

Transformational TruffelCeremonie

Tijd 10:00AM
Kosten €300,00
Tijdens een truffelceremonie ga je ‘op reis’ door je onderbewuste. Veel mensen komen tijdens een truffelceremonie op een punt dat ze de controle niet eens meer wíllen vasthouden en zich mee laten voeren door de flow van hun eigen leven en alles dat daar bij hoort. Dicht bij jezelf dus! Het valt niet te voorspellen wat je gaat zien of ervaren. Dit is voor iedereen verschillend en elke reis is ook weer anders, hoe vaak je het ook doet. Waar je 100% op kunt vertrouwen is dat wát je gaat ervaren tijdens je meditatieve (droom)toestand, absoluut de bedoeling is. Je krijgt te zien wat je op dat moment in jouw leven ‘aankan’ en waar je na de sessie mee aan de slag kan. Er wordt gezegd dat één ceremonie meer effect heeft dan een jaar therapie en daar sluiten wij ons volmondig bij aan! Gelukkig valt er trouwens ook vaak een hoop te lachen. We hebben inmiddels honderden mensen begeleid en elke keer gebeuren er weer wonderen, ook bij mensen die zichzelf als nuchter omschrijven 😉
23 november

Transformational TruffelCeremonie

Tijd 10:00AM
Kosten €300,00
Tijdens een truffelceremonie ga je ‘op reis’ door je onderbewuste. Veel mensen komen tijdens een truffelceremonie op een punt dat ze de controle niet eens meer wíllen vasthouden en zich mee laten voeren door de flow van hun eigen leven en alles dat daar bij hoort. Dicht bij jezelf dus! Het valt niet te voorspellen wat je gaat zien of ervaren. Dit is voor iedereen verschillend en elke reis is ook weer anders, hoe vaak je het ook doet. Waar je 100% op kunt vertrouwen is dat wát je gaat ervaren tijdens je meditatieve (droom)toestand, absoluut de bedoeling is. Je krijgt te zien wat je op dat moment in jouw leven ‘aankan’ en waar je na de sessie mee aan de slag kan. Er wordt gezegd dat één ceremonie meer effect heeft dan een jaar therapie en daar sluiten wij ons volmondig bij aan! Gelukkig valt er trouwens ook vaak een hoop te lachen. We hebben inmiddels honderden mensen begeleid en elke keer gebeuren er weer wonderen, ook bij mensen die zichzelf als nuchter omschrijven 😉
07 december

Transformational TruffelCeremonie

Tijd 10:00AM
Kosten €300,00
Tijdens een truffelceremonie ga je ‘op reis’ door je onderbewuste. Veel mensen komen tijdens een truffelceremonie op een punt dat ze de controle niet eens meer wíllen vasthouden en zich mee laten voeren door de flow van hun eigen leven en alles dat daar bij hoort. Dicht bij jezelf dus! Het valt niet te voorspellen wat je gaat zien of ervaren. Dit is voor iedereen verschillend en elke reis is ook weer anders, hoe vaak je het ook doet. Waar je 100% op kunt vertrouwen is dat wát je gaat ervaren tijdens je meditatieve (droom)toestand, absoluut de bedoeling is. Je krijgt te zien wat je op dat moment in jouw leven ‘aankan’ en waar je na de sessie mee aan de slag kan. Er wordt gezegd dat één ceremonie meer effect heeft dan een jaar therapie en daar sluiten wij ons volmondig bij aan! Gelukkig valt er trouwens ook vaak een hoop te lachen. We hebben inmiddels honderden mensen begeleid en elke keer gebeuren er weer wonderen, ook bij mensen die zichzelf als nuchter omschrijven 😉
28 december

Transformational TruffelCeremonie

Tijd 10:00AM
Kosten €300,00
Tijdens een truffelceremonie ga je ‘op reis’ door je onderbewuste. Veel mensen komen tijdens een truffelceremonie op een punt dat ze de controle niet eens meer wíllen vasthouden en zich mee laten voeren door de flow van hun eigen leven en alles dat daar bij hoort. Dicht bij jezelf dus! Het valt niet te voorspellen wat je gaat zien of ervaren. Dit is voor iedereen verschillend en elke reis is ook weer anders, hoe vaak je het ook doet. Waar je 100% op kunt vertrouwen is dat wát je gaat ervaren tijdens je meditatieve (droom)toestand, absoluut de bedoeling is. Je krijgt te zien wat je op dat moment in jouw leven ‘aankan’ en waar je na de sessie mee aan de slag kan. Er wordt gezegd dat één ceremonie meer effect heeft dan een jaar therapie en daar sluiten wij ons volmondig bij aan! Gelukkig valt er trouwens ook vaak een hoop te lachen. We hebben inmiddels honderden mensen begeleid en elke keer gebeuren er weer wonderen, ook bij mensen die zichzelf als nuchter omschrijven 😉