Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Laten we reizen!

Ik begeleidde haar ooit tijdens een Ayahuasca ceremonie. Jaren geleden. Ik was best zenuwachtig omdat ik voor de allereerste keer een ceremonie vanaf de andere kant mocht meemaken. Assistent van een Ayahuasca-queeen, ik leerde dat weekend meer dan tien jaar in de schoolbanken.

 

En… wat was het hemels. Zeker ook door de deelname van Angelique. Wat een engel! Ze vertrouwde me haar levensverhaal, en ik voelde liefde. Voor Angelique. Voor die ceremonie, voor plantmedicijnen en het meest nog voor de dapperheid van mensen in het algemeen.

 

Dit jaar maakte mijn hart weer een sprongetje. Angelique meldde zich aan voor onze retraite naar Spanje. Hoe tof!

 

Daar tussen de bergen van Andalusië absorbeerden we de zon, het leven, de ceremonies, de verbondenheid. Ze nam zelfs een cadeautje voor me mee, omdat dit mijn eerste retraite was. Zoveel vertrouwen voor alle eerste stappen die ik zet. Geluksvogel die ik ben.

 

Dank je wel Angelique. Voor alles dat jij mij laat zien, Met je armen wijd zodat we veel kunnen ontvangen, hoe moeilijk dat soms ook is.

Hopelijk gaan we nog veel ‘reizen’ maken. In ons hoofd, in het echt, in ons hart. Laten we onze armen spreiden, de zon meenemen en onze eigen muziek maken! Zoals jij elke keer weer laat zien. Meer dan je misschien zelf ooit zult weten.