Skip to content Skip to footer

Meditatie

Title of the block

Bekijk alle sessies die op de planning staan en bestel meteen je tickets!

Some description text for this item

BEKIJK ALLE SESSIES DIE OP DE PLANNING STAAN EN BESTEL METEEN JE TICKETS!
23 mei

Retraite Spanje (6 nachten); Light up your Life Story – VOL

Tijd 1:00PM-1:00PM
Kosten €1880
We gaan op reis! Ga je mee? Er even helemaal tussenuit. Naar het heerlijke zonnige Spanje, nabij de magische bergketen Sierra Nevada. Waar we zes nachten verblijven op een schitterende plek. Er wordt voor je gekookt en de dagen zijn gevuld met activiteiten die je bewustzijn openen. Noem het spiritueel, noem het mindfulness, noem het naar-jezelf-gaan. Activiteiten die opruimen, aanwakkeren, inzicht geven of je verwarmen. De prijs van de week is inclusief verblijf in een privékamer, ontbijt, diner, workshops en persoonlijke begeleiding. We gaan naar het dieper weten van wie je nu eigenlijk bent. Wie je écht bent, buiten het verhaal dat je zo kent. Wat je drijft. Welke verandering je in mag gaan zetten. In werk, relaties, wonen.Dat drijft naar boven in de magische bergketen Sierra Nevada. In misschien wel de mooiste retraite die 100% over jou gaat. Light up your life story.
28 juni

Capture Your Light – Tweedaagse retraite voor vrouwen (in Schijndel)

Date 28 juni 2022-29 juni 2022
Kosten €968
Vrouw! Wat ben je mooi! Vaak kunnen we dat bij anderen zien, maar wanneer voelde jij voor het laatst dat je zelf mooi bént? Precies goed zoals je bent. Met alles erop en eraan. Zonder ook maar iets te hoeven veranderen. Acceptatie van alles dat bij jou hoort. Zowel van binnen als van buiten. Tijdens deze twee dagen ga je voelen, zien en ervaren dat jij al helemaal compleet bent. We leggen het vast in geweldige foto's, en je gaat het tot in al je cellen voelen tijdens een truffelceremonie. Vrouwenkracht, dat is wat je deze twee dagen gaat ervaren.

Ervaringen van anderen:

Prachtig, sfeervol pand! Zeer geschikt voor het volgen van bewustzijnsontwikkeling sessies, lichaamswerk, adem-workshops, yoga enz. Gastvrije, vriendelijke en enthousiaste gastvrouw en -heer.

Joke

Dit is een schitterende plek waar lichtmoedig de brug wordt geslagen tussen onze ‘gewone’ wereld en de spirituele. Het faciliteert sfeervolle ruimtes waar je op laagdrempelig wijze aan workshops deel kunt nemen of zelf kunt geven. Een cadeau aan jezelf!

Linda

Hier kun je op een lichtvoetige manier spiritualiteit beleven. Dat betekent niet dat er niets moois en dieps gebeurt. Bij Kitty en Bas kun je jezelf zijn. Sterker nog: je zou stiekem best wat langer willen blijven.

Egbert