Skip to content Skip to footer

Meditatie

Title of the block

Bekijk alle sessies die op de planning staan en bestel meteen je tickets!

Some description text for this item

BEKIJK ALLE SESSIES DIE OP DE PLANNING STAAN EN BESTEL METEEN JE TICKETS!
13 februari

MENditeren – acht avonden

Tijd 8:00PM
Kosten €160
Verlang je ook wel eens naar een 'stil' hoofd, met minder gepieker? Liefdevoller; naar anderen en naar jezelf. Laat je onderdompelen in een avond mediteren. In rust, stilte en aandacht voor jezelf. Je leeftijd en ervaring met mediteren is niet belangrijk! Alle mannen zijn welkom, dus ook als je nog nooit gemediteerd hebt.
02 maart

Retraite Brazilie – niet meer boekbaar

Date 2 maart 2023-10 maart 2023
Kosten €500
We gaan naar Brazilië! Wandelen, mediteren, onder watervallen staan. Het wordt gezond voor lichaam en geest. Even helemaal weg van het moeten. Jij alleen, en tegelijk met anderen. We verblijven in een vruchtbare omgeving, er kristallen in de grond zitten en de ondergrond kwarts bevat. De retraite is een co-productie van Egbert Pladdet en Kitty de Laet. Door een toevalligheid ontmoetten zij elkaar in 2018 en er ontstond een mooie vriendschap, ook toen Egbert naar Brazilië verhuisde. Tijdens de retraite verblijft je op een prachtige plek, waar je de beschikking hebt over een privé-kamer en er heerlijk voor je wordt gekookt. We nodigen zowel vrouwen als mannen uit om met ons mee te gaan. Vertrouw! Je zult krijgen waar je voor komt... en heel veel meer! Let op: het bedrag dat hier genoemd wordt is een aanbetaling. Alle info vind je in de vervolgtekst.
05 mei

Retraite Spanje (5 nachten); Lichtjes op reis

Tijd 4:00PM-12:00PM
Kosten €500
Lichtjes op reis. Dat kan niet anders dan fantastisch worden. We gaan naar een prachtige VIP-plek in Andalusie (Spanje). Deze locatie is afgelopen jaar gecreëerd en ontworpen door vier mensen die spiritualiteit, diepgang én plezier samengebracht hebben. Precies zoals alle activiteiten van Lichtjes aan de Haven ook bedoeld zijn. Misschien dat ik mij daarom zo thuis voel op deze plek, vlakbij Málaga. In mei ga ik weer, en... jij kunt mee! Vijf nachten, zes dagen. Gevuld met activiteiten zoals je van Lichtjes aan de Haven gewend bent. Mooier nog; we zijn veel buiten. Er wordt heerlijk voor je gekookt en je kunt elke dag lekker plonzen in ons privé-zwembad. Een retraite in vakantiesfeer! Let op: het bedrag dat hier genoemd wordt is een aanbetaling. -Als je met z'n tweeën boekt, krijg je een behoorlijke korting. Je vindt alle informatie hierover in de vervolgtekst.
15 mei

Retraite Spanje (6 nachten); Light up your Life Story

Tijd 7:00PM-1:00PM
Kosten €500
We gaan op reis! Ga je mee? Er even helemaal tussenuit. Naar het heerlijke zonnige Spanje, nabij de magische bergketen Sierra Nevada. Waar we zes nachten verblijven op een schitterende plek. Er wordt voor je gekookt en de dagen zijn gevuld met activiteiten die je bewustzijn openen. Noem het spiritueel, noem het mindfulness, noem het naar-jezelf-gaan. Activiteiten die opruimen, aanwakkeren, inzicht geven of je verwarmen. De prijs van de week is inclusief verblijf in een privékamer, ontbijt, lunch, workshops en alle ceremonies. We gaan naar het dieper weten van wie je nu eigenlijk bent. Wie je écht bent, buiten het verhaal dat je zo kent. Wat je drijft. Welke verandering je in mag gaan zetten. In werk, relaties, wonen. Dat drijft naar boven in de magische bergketen Sierra Nevada. In misschien wel de mooiste retraite die 100% over jou gaat. Light up your life story. Let op: het bedrag dat hier genoemd wordt is een aanbetaling. Alle info vind je in de vervolgtekst.

Ervaringen van anderen:

Dit is een schitterende plek waar lichtmoedig de brug wordt geslagen tussen onze ‘gewone’ wereld en de spirituele. Het faciliteert sfeervolle ruimtes waar je op laagdrempelig wijze aan workshops deel kunt nemen of zelf kunt geven. Een cadeau aan jezelf!

Linda

Hier kun je op een lichtvoetige manier spiritualiteit beleven. Dat betekent niet dat er niets moois en dieps gebeurt. Bij Kitty en Bas kun je jezelf zijn. Sterker nog: je zou stiekem best wat langer willen blijven.

Egbert

Lichtjes aan de Haven is een magische en rustgevende locatie. Door de cursussen die er aangeboden worden leer je weer te voelen en te luisteren naar je hart.

Diana