Skip to content Skip to footer

Individuele coaching-sessies

Truffelceremonie

€ 440,-

Inner Love Healing

€ 440,-

Recensies Individuele Sessies:

Bij binnenkomst voelde ik de serene rust die de ruimte uitstraalt op me af komen. Vanaf de eerste seconde voelde ik me op mijn gemak. De begeleidster Kitty is deskundig. Voor mij is het een geruststelling dat truffel gewoon in de natuur groeit en dus niet bewerkt is. En legaal verkrijgbaar. De sessie leverde mij mooie inzichten op die diep vanbinnen zitten en dan aan de oppervlakte komen.

Diederik

Inzichten, weten, voelen. Een reis in mezelf die intens en onbetaalbaar was. Kitty ondersteunt ze met afgestemde muziek en haar aanwezigheid op een hele prettige manier. Met als voornaamste doel; in veiligheid, in contact met je eigen weten zijn. Dankbaar voel ik me!

Nicole

De truffelsessie heeft een wereld voor me geopend. Bijna letterlijk. Ik voel me een ander mens geworden, zowel in mentaal als lichamelijk opzicht. Ik heb me nooit kunnen voorstellen dat geest en lichaam zo nauw verbonden zijn. Voor eenieder die op zoek is naar antwoorden van welke aard ook of ‘gewoon’ eens wil kijken of er meer is tussen hemel en aarde; doen dit! Een absolute aanrader!

Erik