Skip to content Skip to footer

Individuele coaching-sessies

Truffelceremonie

€ 440,-

Inner Love Healing

€ 440,-

Recensies Individuele Sessies:

Bij binnenkomst voelde ik de serene rust die de ruimte uitstraalt op me af komen. Vanaf de eerste seconde voelde ik me op mijn gemak. De begeleidster Kitty is deskundig. Voor mij is het een geruststelling dat truffel gewoon in de natuur groeit en dus niet bewerkt is. En legaal verkrijgbaar. De sessie leverde mij mooie inzichten op die diep vanbinnen zitten en dan aan de oppervlakte komen.

Diederik

Deze sessie bij Kitty zorgde er bij mij voor dat ik erachter kwam wat mij in deze fase te doen staat, wat echt van belang is. Alle oordelen, over wat zou moeten of horen, vallen weg en alles wordt kraakhelder.

Marieke

Ik heb ondanks mijn weerstand (eerlijk gezegd gevormd door vooroordelen en onwetendheid) besloten een truffelceremonie te doen bij Lichtjes aan de Haven. Gewoon uit nieuwsgierigheid… En… ik vond t geweldig! Het was een supermooie innerlijke reis die me verder en hoger heeft gebracht dan mijn eigen beperkte gedachtewereld. En dat alles onder liefdevolle begeleiding van Kitty. Een absolute aanrader!!!

Femke