Skip to content Skip to footer

Ademsessies

Bekijk alle sessies die op de planning staan en bestel meteen je tickets!
23 mei

Retraite Spanje (6 nachten); Light up your Life Story – VOL

Tijd 1:00PM-1:00PM
Kosten €1880
We gaan op reis! Ga je mee? Er even helemaal tussenuit. Naar het heerlijke zonnige Spanje, nabij de magische bergketen Sierra Nevada. Waar we zes nachten verblijven op een schitterende plek. Er wordt voor je gekookt en de dagen zijn gevuld met activiteiten die je bewustzijn openen. Noem het spiritueel, noem het mindfulness, noem het naar-jezelf-gaan. Activiteiten die opruimen, aanwakkeren, inzicht geven of je verwarmen. De prijs van de week is inclusief verblijf in een privékamer, ontbijt, diner, workshops en persoonlijke begeleiding. We gaan naar het dieper weten van wie je nu eigenlijk bent. Wie je écht bent, buiten het verhaal dat je zo kent. Wat je drijft. Welke verandering je in mag gaan zetten. In werk, relaties, wonen.Dat drijft naar boven in de magische bergketen Sierra Nevada. In misschien wel de mooiste retraite die 100% over jou gaat. Light up your life story.
07 juni

Verbonden Adem Avond

Tijd 7:30PM
Kosten €55
Deze avond ga je de kracht van je eigen ademhaling ervaren. Laat je verrassen door je eigen kennis en wijsheid. Allemaal aanwezig in je eigen lichaam. Ook ervaren veel mensen een ontspanning die ze nog nooit eerder ervaren hebben.
28 juni

Capture Your Light – Tweedaagse retraite voor vrouwen (in Schijndel)

Date 28 juni 2022-29 juni 2022
Kosten €968
Vrouw! Wat ben je mooi! Vaak kunnen we dat bij anderen zien, maar wanneer voelde jij voor het laatst dat je zelf mooi bént? Precies goed zoals je bent. Met alles erop en eraan. Zonder ook maar iets te hoeven veranderen. Acceptatie van alles dat bij jou hoort. Zowel van binnen als van buiten. Tijdens deze twee dagen ga je voelen, zien en ervaren dat jij al helemaal compleet bent. We leggen het vast in geweldige foto's, en je gaat het tot in al je cellen voelen tijdens een truffelceremonie. Vrouwenkracht, dat is wat je deze twee dagen gaat ervaren.
05 juli

Verbonden Adem Avond

Tijd 7:30PM
Kosten €55
Deze avond ga je de kracht van je eigen ademhaling ervaren. Laat je verrassen door je eigen kennis en wijsheid. Allemaal aanwezig in je eigen lichaam. Ook ervaren veel mensen een ontspanning die ze nog nooit eerder ervaren hebben.

Recensies Ademsessie:

Ik heb de ademworkshop onder leiding van Floor Pluggers gevolgd. Dank Kitty en Floor voor jullie warme en betrokken begeleiding!

Joke

Spannend vond ik het. Maar als ik eerder geweten had wat ik nu weet, had ik mezelf heel wat bezoeken aan de fysiotherapeut en psycholoog kunnen besparen. En dat door de sessies Verbonden Ademen.

Willem

Een kleine serie van bezoeken aan Kitty met o.a. een ademsessie heeft een wereld voor me geopend. Bijna letterlijk. Ik voel me een ander mens geworden, zowel in mentaal als lichamelijk opzicht. Ik heb nu veel meer vrede met dat wat de stress veroorzaakte en kan het daardoor buiten mezelf houden. En: mijn lichamelijke klachten verdwijnen nu.

Erik