Skip to content Skip to footer
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

ZomerLicht (4 avonden) – VOL

3 juni @ 19:30 - 24 juni @ 21:30

€120,00
Over deze avonden:
 

De hele maand juni kun je op maandagavonden komen voor een aan heerlijke reeks ‘lessen’. Zowel mannen als vrouwen zijn van harte welkom!. 

Het wordt een mooie mix van activiteiten die we bij Lichtjes aan de Haven zo fijn vinden om te doen. Heerlijk voordat de zomer echt begint, nog een paar avonden helemaal voor jezelf. Omdat we alle avonden met dezelfde groep zijn, zul je merken dat er verbinding ontstaat. Niet alleen met jezelf, maar ook met anderen die misschien dezelfde interesse hebben in diepgang als jij. 

Met nadruk willen we zeggen dat iedereen mee kan doen. Wel of geen ervaring met onderstaand programma is niet van belang. Kom als jezelf!

Je gaat allerlei verschillende activiteiten ervaren die je dichter naar jezelf brengen. Soms gebruiken we daar microdosis (kleine beetjes) plantmedicijnen bij. Cacao en truffel.  Hiervan ga je niet hallucineren. Wat je voelt gaat heel subtiel zijn. Alle avonden kun je ook meedoen als je de cacao of truffels niet neemt. Doe vooral wat goed voelt.

 
03.06     Verbonden ademen                      
10.06     Cacaoceremonie: Ontspanningsavond / intenties zetten voor de zomer                            
17.06      Meditatie met (voor wie wil) microdosis truffel  
24.06     Familieopstelling
 

De eindtijden zullen verschillend zijn. Ergens tussen 21.30 en 22.00 uur sluiten we af. 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Begin:
3 juni @ 19:30
Einde:
24 juni @ 21:30
Kosten:
€120,00
Evenement Categorieën:
, , ,

Organisator

Kitty de Laet
E-mail
info@lichtjesaandehaven.nl