Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

ValentijnsTruffel-ceremonie – Next Level

14 februari @ 10:00 - 20:00

€520
Over deze sessie

 

De dag van de liefde! Een dag om dicht bij elkaar te zijn, volop levend, volop voelend. Een dag om in al je cellen aanwezig te zíjn, jij met je geliefde. Zonder afleiding, zonder telefoon, zonder moeten. Een dag om je hart te laten spreken. Vol overgave. Naar jezelf en naar elkaar. En hoe kan dat beter dan in een ceremonie met Magic Truffels. Hét plantmedicijn dat laat zien. Dat weet. Dat de energie kan laten stromen, dat je één laat worden met je naasten.

Deze dag is speciaal voor jou en je geliefde. We laten de liefde aan het woord. Soms is het nodig om daarvoor samen een laag dieper te gaan. Zodat je elkaar (weer) snapt, zodat je op een ander level gaat communiceren of zodat de liefde meer kan groeien.

Hoe lang is het geleden dat jij door je partner écht gezien werd? Echt gehoord en begrepen? Vandaag is daar geen ontkomen aan. En gelukkig maar; vandaag zijn jullie samen. Op een fijne, veilige plek, waar je allebei kunt zijn wie je bent. Waar je kennis maakt met elkaars puurste vorm. Met de kern, waar uiteindelijk altijd licht en liefde is. Ontdaan van alle verhalen die er soms overheen gekomen zijn door het leven zelf.

Natúúrlijk zorgen wij voor de kaarsen, voor een mooie ruimte, voor zachte kussens en voor heerlijk eten na afloop. Zodat vandaag een dag wordt om te omarmen. Om mee te nemen. Niet alleen in je cellen, maar vooral in de jaren die komen gaan.

Er is plaats voor vijf stellen. Liefde is er in allerlei vormen, dus kom met wie je wilt!

 

Kosten € 520,- (voor twee personen) – ceremonie XXL; van 10.00 – 20.00 uur.

 

Inclusief:

  • Reinigingsritueel
  • Meditaties met thema liefde
  • VerbindingsOefening
  • Deelrondes
  • LiefdesAdemsessie
  • Magic Truffelceremonie
  • Afgestemd diner
  • 21 % BTW (op de factuur staat ‘coaching’, dus aftrekbaar voor ondernemers.)

Na aanmelding krijg je altijd een mailtje met aanvullende informatie, check eventueel ook je spam!

 

Alle informatie over truffelsessies vind je hier »

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Coaching
520,00
5 beschikbaar

Gegevens

Datum:
14 februari
Tijd:
10:00 - 20:00
Kosten:
€520
Evenement Categorie:

Organisatoren

Kitty de Laet
Floor Plugers