Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Valentijns Truffel Ceremonie – niet meer boekbaar

14 februari @ 09:30 - 18:00

€555

Valentijns Truffelceremonie – next level

De dag van de liefde! Een dag om dicht bij elkaar te zijn, volop levend, volop voelend. Een dag om in al je cellen te zíjn, jij met je geliefde. Zonder afleiding, zonder telefoon, zonder moeten. Een dag om je hart te laten spreken. Vol overgave. Naar jezelf en naar elkaar. En hoe kan dat beter met in een ceremonie met magic truffels. Hét plantmedicijn dat laat zien. Dat weet. Dat de energie kan laten stromen, dat je één laat worden met je naasten.

Deze dag is speciaal voor jou en je geliefde. We laten de liefde aan het woord. Soms is het nodig om daarvoor samen een laag dieper te gaan. Zodat je elkaar (weer) snapt, zodat je op een ander level gaat communiceren of zodat de liefde meer kan groeien. Hoe lang is het geleden dat jij door je partner écht gezien werd? Echt gehoord en begrepen? Vandaag is  daar geen ontkomen aan. En gelukkig maar; vandaag zijn jullie samen. Op een fijne, veilige plek, waar je allebei kunt zijn wie je bent. Waar je kennis maakt met elkaars puurste vorm. Met elkaars kern, waar uiteindelijk altijd licht en liefde is. Ontdaan van alle verhalen die er soms overheen gekomen zijn door het leven zelf.

Natúúrlijk zorgen wij voor de kaarsen, voor een mooie ruimte, voor zachte kussens en voor heerlijk eten na afloop. Zodat dit een dag wordt om te omarmen. Om mee te nemen. Niet alleen in je cellen, maar vooral in de jaren die voor jullie liggen.

Er is plaats voor vijf stellen. Liefde is er in allerlei vormen, dus kom met wie je wilt!

Kosten € 555,- (voor twee personen) 

Inclusief:

 • Reinigingsritueel
 • Meditaties met thema liefde
 • VerbindingsOefening
 • Deelrondes
 • LiefdesAdemsessie
 • Magic Truffelceremonie
 • Afgestemd licht avondeten
 • 21 % BTW (op de factuur staat ‘coaching’, dus aftrekbaar voor ondernemers.)

Lees de complete beschrijving van zowel de Truffelceremonie als de Inner Love Healing hieronder.

TRUFFELCEREMONIE

 

Het gebruik van truffels is volkomen legaal in Nederland. Uiteraard worden alleen truffels van erkende en door de overheid gecontroleerde organisaties gebruikt.
Na inname van de truffels ga je ‘op reis’ door je onderbewuste.

Het valt niet te voorspellen wat je gaat zien of ervaren. Dit is voor iedereen verschillend en elke reis is ook weer anders, hoe vaak je het ook doet. Waar je 100% op kunt vertrouwen is dat wát je gaat ervaren tijdens je droomtoestand, absoluut de bedoeling is. Je krijgt te zien wat je op dat moment in jouw leven ‘aankan’ en waar je na de sessie mee aan de slag kan. Er wordt gezegd dat één sessie meer effect heeft dan een jaar therapie en daar sluiten wij ons volmondig bij aan!

Een truffelreis is voor iedereen die zichzelf wil ontdekken. Het overgrote deel van je gedrag wordt gevormd vanuit je onderbewustzijn. Waarschijnlijk ongeveer 95 procent.
Er zit dus veel informatie in je lijf waar je je helemaal niet bewust van bent. Reacties op alles wat je meemaakt denk je onder controle te hebben. “Ik ben nou eenmaal zo”.
Dat in werkelijkheid veel van je gedrag en gevoel voortkomt vanuit ervaringen uit je opvoeding, kindertijd en vergeten gebeurtenissen, is misschien moeilijk voor te stellen.
Veel mensen krijgen tijdens een sessie met plantmedicijnen hier inzicht in. Als je bereid bent om naar het deel van jezelf te kijken dat wat minder aan de oppervlakte ligt, is een truffelsessie iets voor jou.

 • … zichzelf willen ontwikkelen.
 • … het innerlijke pad bewandelen.
 • … zichzelf beter willen leren kennen en rondlopen met vragen als “wie ben ik, wat wil ik”.
 • … klaar zijn voor een nieuwe stap in hun leven.
 • … op zoek zijn naar een grotere visie, of missie in hun leven.
 • … meer diepgang en betekenis in hun dagelijks leven willen ervaren.
 • … vaste denkpatronen willen doorbreken

Tijdens een truffelsessie kom je met een onbekend stuk van jezelf in contact.
Het ego wil dat niet. (Ego is het deel van jezelf waar je ‘ik’ tegen bent gaan zeggen. Waarvan je bent gaan geloven dat jij dat bent; door je werk, door hoe anderen naar jou kijken, door je eigen constante gedachtestroom etc.) Het ego wil jou graag beschermen tegen het onbekende, tegen pijn. Maar dit is meestal wel noodzakelijk voor het opruimen van angsten. Om angsten echt aan te gaan zullen ze eerst gezien moeten worden. Dan blijken ze allemaal veel minder eng te zijn dan dat je dacht. Controle willen houden is een illusie. Bijna alle angsten zijn ook illusies. Het houdt je weg bij kostbare inzichten. Er wordt gezegd dat een truffelsessie meer effect heeft dan 1000 uur therapie.

Veel mensen zijn tijdens een truffelreis korte tijd bang. Misschien word je al zenuwachtig bij het lezen van deze tekst. Een bad trip bestaat in onze ogen echter niet. Je krijgt precies wat je op dat moment nodig hebt. Wat wel heel belangrijk om een mindere ervaring te voorkomen, zijn de ‘set’ en ‘setting’. Je zult tijdens het hele proces begeleid worden. Je bent geen moment alleen en samen zullen we door de eventuele angst heengaan. Als je je helemaal vertrouwd voelt, zul je merken dat je kunt zakken in de angst. Plantmedicijnen brengen je in contact met je hogere zelf. Je wordt geholpen door het allerhoogste, namelijk jezelf. Je gaat je eigen thema’s zien. Eventuele angst zullen we altijd samen controleren. Het vergt moed om voor de eerste keer truffelsessie te gaan doen. Exact dezelfde moed gaat jou helpen tijdens de sessie.

Als je truffels hebt genomen, kom je in een soort droomtoestand. Mensen die ervaring hebben met plantmedicijnen, omschrijven het allemaal hetzelfde; je gaat op reis. Je ligt op een matras, onder een dekentje. Het kan ongemakkelijk worden. Dat er tranen vloeien. Dat je dingen gaat herbeleven. Altijd is weer de uitnodiging; laat maar komen. Het zijn allemaal delen die gezien willen worden, die opgeruimd willen worden. Het kan ook zijn dat je keihard gaat lachen om je eigen leven, dat je dingen ziet die je met je meedraagt zonder dat je het zelf wist, dat je je eigen kracht gaat ervaren, dat het feest wordt. Laat alles gebeuren. Je hoeft niets te doen, alleen maar te kijken. Je bent hoe-dan-ook hartstikke veilig.

Op de dag van de sessie eet je ’s ochtends alleen iets kleins. Je matras, kussen en dekentjes liggen al klaar, je hoeft dus niets mee te nemen. We zullen met elkaar je intentie van de truffelreis bespreken. Omdat een intentie voornamelijk uit je hoofd komt, hoef je je hier niet druk om te maken, tijdens de truffelsessie krijg je inzichten die je van tevoren nooit had kunnen bedenken. De truffels zullen gemiddeld een half uur na inname hun werk gaan doen. Waarschijnlijk voel je dan de behoefte om te gaan liggen en alles op je af te laten komen. Je reis begint.
Tijdens de hele sessie zal er muziek voor je zijn. Je zult merken dat muziek veel intenser binnenkomt dan anders. Ook ga je de ruimte misschien anders ervaren. Dit hoort er allemaal bij. De grootste tijd lig je met je ogen dicht. Als je ze weer opent, weet je precies waar je bent en kun je ook gewoon praten. Als je er behoefte aan hebt, zullen we dat tijdens de sessie ook doen. Je kunt ook gewoon naar het toilet.
Na ongeveer 4 uur neemt het effect van de truffels af, en nemen we nog de tijd om je ervaringen en inzichten te delen. We eten met elkaar, zodat je echt de tijd krijgt om te ‘landen’.

Juist! Truffels hebben een helende werking bij bijvoorbeeld depressies, burn-out, overspannen zijn. Als je bijvoorbeeld verdrietig aan de sessie begint, wil het niet zeggen dat je verdriet versterkt wordt. Het kan wel zijn dat je de diepere betekenis van het verdriet gaat zien of voelen. Dat je inzichten krijgt die je daarna kunt integreren in je leven. Iedereen maakt dingen in zijn leven mee die verdriet hebben veroorzaakt. Hoe je ermee om gaat heb je wel zelf in de hand. Truffels gaan je daarbij helpen. In truffels zit het bewustzijnsveranderende stof psilocybine. Dat stofje helpt om vaste denkpatronen te doorbreken.

Misschien is het een geruststelling om te weten dat als je ooit aangeschoten bent geweest van alcohol, je al een andere staat van ‘zijn’ hebt ervaren. Alcohol is echter zwaar toxisch en schadelijk voor je gezondheid. Truffels zijn niet verslavend en het is niet bekend (na reeds meer dan 60 jaar aan wetenschappelijke studies, want onderzoek naar psychedelics en psilocybine begon al in de jaren ’60!) dat ze op enige wijze schadelijk zijn voor onze gezondheid. Sterker nog: het is wetenschappelijk bewezen dat truffels tot de minst verslavende middelen zijn, in vergelijking met bijvoorbeeld alcohol en andere middelen.
Truffels zijn dan ook legaal in Nederland.

Je kunt niet meedoen aan een truffelsessie wanneer je:
– zwanger bent of borstvoeding geeft;
– medicatie gebruikt die niet samen gaat met truffels, zoals antidepressiva;
– nu of in het verleden te maken hebt gehad met psychoses, schizofrenie of borderline of wanneer er een indicatie is dat je hier aanleg voor hebt;
– allergisch bent voor schimmels.
Tijdens of voorafgaand aan sessie mag je geen gebruik maken van verdovende middelen waaronder ook alcohol.

Een truffelsessie bij Lichtjes aan de Haven heeft niets met een drugsparty te maken. Truffels kúnnen worden gezien als drugs, tijdens onze sessie zetten we ze in als medicijn. Medicijn niet in de zin van geneesmiddel – het gaat niet om de genezing van ziekte. Medicijn bedoelen we hier in spirituele zin. De intentie en de setting maken het verschil.
Truffels zijn drugs wanneer je ze gebruikt om te feesten, om de realiteit van je leven tijdelijk te ontvluchten. Om even te vergeten. Wanneer je truffels neemt in een ceremoniële setting met het oog op spirituele heling en groei, ervaar je een compleet andere werking.

– Ongeveer na vijf uur sluiten we de sessie af. We eten nog wat met elkaar zodat je weer helemaal zult landen. Je mag pas weer deelnemen aan het verkeer als je helemaal helder bent. Beslist niet eerder. Je zult dus met het openbaar vervoer terug moeten reizen, je op laten halen óf nog een paar uur moeten vertoeven in Schoonhoven. Lichtjes aan de Haven bevindt zich in het prachtige historische centrum, met leuke eettentjes en cafétjes in de straat. Daar gaan we nog even met elkaar zitten om een broodje te eten of koffie te drinken. Dit is inclusief. Ga daarna pas rijden als je je weer helemaal helder voelt! 

– Probeer de dag na de sessie zoveel mogelijk vrij te houden voor jezelf. Of in ieder geval niet helemaal vol te plannen met belangrijke afspraken.

– Je echte reis begint eigenlijk pas ná de sessie, wanneer je de inzichten die je hebt gekregen tegen gaat komen in ‘real life’. Heb je er hulp bij nodig; er zijn zoveel activiteiten in Lichtjes aan de Haven, dat er ongetwijfeld iets bij je past. Jezelf omringen met mensen die ook bezig zijn met hun bewustzijnsontwikkeling is sterk aan te raden. Maar wees gerust; die ga je vanzelf meer tegenkomen.

Een privéceremonie is inclusief:

 • Reinigingsritueel (smudge)
 • Meditatie
 • Truffelceremonie
 • Persoonlijke begeleiding
 • Muziek op jou/jullie afgestemd
 • Na afloop: lichte maaltijd
 • 21% BTW. (Aftrekbaar voor ondernemers)

INNER LOVE HEALING

 

Wil je eens helemaal de diepte ingaan met jezelf, inzichten krijgen over terugkerende thema’s in je leven? Jezelf leren liefhebben met álles wat hierbij hoort? Vrede hebben met alles wat je meegemaakt hebt? En vervolgens inzicht krijgen over stappen die je kunt ondernemen?  Dan is een 1-op-1 sessie ‘Inner Love Healing’ misschien iets voor jou.

De sessie is in principe individueel. Je zult verbaasd staan over alle kennis die je bij je draagt en welke tijdens de sessie heel helder naar boven komt. Je krijgt een constante stroom van informatie van de persoon die alles het allerbest weet; jij zelf! Ervaring met spiritualiteit of reizen naar het onderbewuste is niet nodig. Vertrouw maar op jezelf; iedereen kan dit. En waar je begeleiding nodig hebt, zal die er zijn.

Je krijgt een (plant)medicijn. Nadat de sessie ongeveer een half uur begonnen is, gaat je linkerhersenhelft vanzelf een minder belangrijke rol spelen dan in je normale ‘zijn’. Dit betekent dat het mentale deel van het denken gedeeltelijk stopt. Hierdoor zullen overtuigingen, oordelen en opvattingen geen stoorzenders meer zijn. Je gaat jezelf ontmoeten in wie je wezenlijk bent. Het denken gaat wel door, maar van een afstandje. Je wordt toeschouwer en ervaringsdeskundige tegelijkertijd. Het is een fantastisch en mooi gevoel; ontspannen en relaxt. Je laatste restjes angst voor het onbekende, als je die nog had, verdwijnen.

Je blijft je volledig bewust van jezelf en van mij. Inzichten ontstaan en verbanden worden gelegd. Je hoeft niet bang te zijn over wat je gaat vertellen. Dit proces verloopt heel natuurlijk. Je komt nu juist in een heldere staat van bewustzijn en veel mensen krijgen contact met ‘het hogere zelf’. Er zijn veel verschillende ervaringsmogelijkheden in deze staat. Laat je verrassen, alles komt goed. Alles ís al goed.

Nee. Als je onder psychiatrische of medische begeleiding bent, recentelijk depressief bent geweest kun je deze sessie niet doen. Ook niet als je nu of in het verleden te maken hebt gehad met psychoses of schizofrenie of wanneer er een indicatie is dat je hier aanleg voor hebt. Ook als je zwanger bent of borstvoeding geeft kun je niet deelnemen.

Let op:  Je mag pas de volgende dag weer deelnemen aan het verkeer. Je zult dus met het openbaar vervoer terug moeten reizen of je op moeten laten halen.

Een Inner Love Healing is over het algemeen individueel.

Het is belangrijk dat je de hele sessie opneemt op je telefoon. Het terugluisteren in je ‘normale’ staat geeft waardevolle inzichten waardoor belevingen dieper integreren. Je bent zelf het grootste gedeelte aan het woord. Ondanks je helderheid tijdens je sessie kun je natuurlijk niet alles onthouden wat je gezegd hebt. Hoewel we van tevoren samen een intentie zetten, zul je merken dat je al pratend onderwerpen aansnijdt die je vooraf niet had kunnen bedenken. Mijn advies is dan ook; laat je gedachten en woorden gewoon op je afkomen. Alles wat er gebeurt is precies de bedoeling.

Privéceremonie inclusief:

 • Inner Love Healing
 • Op jou afgestemde sessie
 • Persoonlijke begeleiding
 • Na afloop: Koffie/thee met lekkers of lichte maaltijd
 • 21% BTW. (Aftrekbaar voor ondernemers)

Ben je geen ondernemer en vormen de kosten een uitdaging voor je? Neem gerust contact met me op zodat we samen kunnen kijken hoe we dit oplossen. 

Kitty de Laet

info@lichtjesaandehaven.nl

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
14 februari
Tijd:
09:30 - 18:00
Kosten:
€555
Evenement Categorie:

Organisator

Kitty de Laet
E-mail:
info@lichtjesaandehaven.nl