Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

The Female Grow Retraite – Tweedaagse retraite voor vrouwelijke ondernemers

31 januari - 1 februari

€961,95

Over deze spirituele tweedaagse:

 

Om grote groei als mens en daarmee op je werk, in je bedrijf of privé te kunnen maken is het soms nodig echt grote uitdagingen met jezelf aan te gaan.

 

Vanuit rust, helemaal uitgezoomd en even weg van alles. Omringd met vrouwen zoals jij. Die voelen dat ze een missie hebben maar dat er “iets” nodig is om die sprong te kunnen maken.

 

Vrouwelijke ondernemers / leiders die hun eigen spiritualiteit in volste vertrouwen willen aankijken om zo hun plek echt te kunnen gaan pakken.

 

Misschien wil je je missie meer helder krijgen.

Heb je nog oude (familie)stukken op te lossen om jezelf ook in die Next Level rol te kunnen zetten.

 

Of voel je dat er nog een blokkade zit op geld, je ruimte nemen of vind je het lastig om te ontvangen.

 

Je voelt dat het in je zit, maar iets houdt je tegen om het echt te gaan doen.

 

Waarom blijf je zo hard blijft werken en kom je niet uit dat patroon. Terwijl je voelt dat het leven niet bedoeld is om ‘het vol te houden.’ Spiritualiteit, bewustzijn én impact maken met je onderneming is vooral glansrijk als het gecombineerd wordt met goed voor jezelf zorgen. In alle opzichten.

 

Mijn ontmoeting met Jessica was precies wat ik nodig had om nog verder de wereld in te kunnen stralen  En Jessica op haar beurt, heeft door sessies bij Lichtjes aan de Haven een ander deel in zichzelf gezien. En dat moois uit beide werelden (bussiness en spiritualiteit), combineren we in deze twee-daagse retraite.

 

Eerst jij. Zo werkt dat nu eenmaal. Het één kan niet groeien zonder het ander. Dus stel je eens voor wat voor een BIG leap jij kunt maken met je missie en visie als je die persoonlijke grote jump gaat maken? En dit werkt door op álle gebieden. Je bedrijf, gezin, relaties.

 

Deze twee dagen zijn helemaal voor jou. Jouw groei. Jouw reis. Vanuit daar gaan we zorgen dat wat jij te doen hebt meer moeiteloos gaat. Dat je leven nog meer gaat stromen met wat jij echt het liefste doet, vanuit de meest helpende energie. Precies helder krijgen wat je gaat brengen en wat je mag doorbreken. Overvloed, jouw succes oftewel…

 

…wat jij echt te doen hebt, en dit voelen tot in je tenen. Je plek gaan pakken en hiermee de impact gaan maken zoals bedoeld is voor jou.

 

Je gaat dit proces niet alleen aan. Samen kom je namelijk verder. Vooral met de juiste mensen.

 

Jessica heeft zich de afgelopen jaren omringd met de meest geweldige vrouwelijke ondernemers. Ondernemers die niet alleen willen kijken naar de marketing en sales-modellen maar voelen dat er meer is. Wat ze doen, doen ze met zoveel passie. Ze hebben al innerlijk werk gedaan. Hebben ervaren dat het werk soms lekker stroomt, de meest geniale ideeën binnenkomen en ook waarom het soms totaal niet stroomt! Dat ze er soms hard aan moeten trekken. Aan het leven. Aan zichzelf. Deze vrouwen zien  uitdagingen als een uitnodiging om in zichzelf te duiken; wat maakt dat het nu niet verkoopt en stroomt zoals ze wil? Wat wil het universum vertellen?

 

En Kitty? Zij heeft jarenlang een tekstbureau gehad én heeft zich tegelijk omringt met spirituele leiders. Ze is trotse eigenaar van Lichtjes aan de Haven en steekt daar graag wonderlijke lichtjes aan. Ze is letterlijk en figuurlijk op reis gegaan. Werkt met energieën en kan feilloos aanvoelen welke ceremonies of sessies jou veel inzichten zullen geven. Vooral plantmedicijnen zijn voor haar de snelweg naar innerlijke groei, acceptatie, rust en verhelderende inzichten. Ze ontvangt graag mensen die klaar zijn om patronen te doorbreken. Die een diepe duik nemen om hun eigen kennis, waarheid en onderbewuste te ontmoeten. Alles zit al in jou. Nu is het tijd om ernaar te luisteren.

 

Deze dagen zal een geweldig mooie groep vrouwen samenkomen die net als jij een hoger bewustzijn heeft, een mooie business of baan en een bak ervaring op te meest uiteenlopende gebieden. En samen hebben jullie iets gemeen…..

 

…een hele fijne warme energie, veel geven en altijd willen groeien.

 

Heb je al een glimlach op je gezicht? Dit is wat we gaan doen:

 

Twee dagen in de bubbel van Lichtjes aan de Haven, samen met een groep hele fijne vrouwelijke ondernemers / leiders.

Dagen gevuld met de mooiste sessies, ceremonies en gesprekken.

 

Laat je verrassen, en als je een glimp van ons programma wilt weten:

 

Dag 1: Intenties zetten, Verbonden Ademhalingssessie gevolgd door een Magic Truffelceremonie. We sluiten af met een gezamenlijk diner.

Dag 2: We gaan de verzachting in met ceremoniële cacao, visualisaties, een sound bath, meditaties, schrijfsessies, inzichtgevende opdrachten.

 

De kosten van deze impact-volle dagen zijn:

€ 795,-  excl. BTW

Dit bedrag is all-inclusieve.

(zaalhuur, materialen, alle sessies, diner op de eerste dag, lunch op dag twee en professionele begeleiding tijdens alle ceremonies.)

 

Datum:

maandag 31 januari 2022

(10.00 – 19.00 uur)

én

dinsdag 01 februari 2022

(10.00 – 17.00 uur) 

Locatie: Ons monumentale pand in het hartje van Nederland; Lichtjes aan de Haven in Schoonhoven.me

 

Vooral de truffelceremonie kan een grote impact hebben op je leven:

 

“Deze dag voelde als 5 jaar lang coaching sessies”

 

“Het was zo mooi en speciaal. Ik weet dat ik nog meer op mezelf mag vertrouwen.”

 

“Ik ervaar de rust nog altijd en dit heeft natuurlijk weer een hele mooie wisselwerking op onze relatie en ook in het gezin”

 

Na deze dagen:

 

Zit je helemaal in een positieve flow, is er zoveel meer duidelijk geworden, voel je welke keuzes er nodig zijn, heb je veel opgelost, ben je tot geniale inzichten gekomen die je in een moeiteloze energie kunt gaan doorpakken. Voel je de kracht om je plek te pakken en Next Level te gaan. Heb je een prachtige groep vrouwen om je heen waarmee je een hele speciale band hebt opgebouwd. Wil je meer hiervan omdat dit voelt als thuiskomen bij jezelf.

 

Een kamer boeken in (de omgeving) van Schoonhoven raden wij van harte aan, zodat je maximaal in de bubbel kunt blijven. Er is een hotel op loopafstand.

 

Alles lezen over de truffelceremonie doe je hier. 

Informatie over de ademsessie en cacao vind je hier.

 

De website van Jessica vind je hier.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Retraite voor vrouwelijke ondernemers
961,95
2 beschikbaar

Gegevens

Begin:
31 januari
Einde:
1 februari
Kosten:
€961,95
Evenement Categorieën:
, , ,

Organisatoren

Kitty de Laet
Jessica van Duren