Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Soul Writing – VOL

30 december 2022 @ 10:30 - 17:00

€220
Over deze one-day retraite

 

Geef jezelf een dag Soul Writing.

Welkom op deze wel heel bijzondere retraitedag die plaatsvindt op de een-na-laatste dag van het jaar! Wat laat je achter? Waar wil je volgend jaar meer van? Op 30 december laat je een licht schijnen over je hart, je leven, je twijfels. Misschien met humor, melancholisch, naar binnen gekeerd of juist speels. We maken het niet te zwaar, niet te gewichtig; dat is het leven soms al genoeg. En in de donkerte van de winter misschien des te meer.
Gebruik de winter om te vertragen en te verstillen. Durf je (opnieuw) te verbinden met jezelf en je verhaal.  Dive deep. Ont-wikkel en her-inner wat je te doen hebt.

 

Waarom Soul Writing?

Gebeurtenissen en gevoelens worden helder als je stilvalt. Jouw leven, met alles erbij, wil tot in zijn volste glorie gezien worden. Met licht komt er rust en overzicht en ervaar je groei en vrijheid.

Wanneer de dagen kort en donker zijn, merk je dat je zoekt naar licht, een weg naar buiten. Dat is precies wat Soul Writing doet. Als je weet dat wij zelf onderdeel van het universum zíjn, is verbinding met de ziel er altijd. Hoe donker het ook is. Maar als licht ontbreekt moeten we het leren opduiken en vóelen. En dat ga je op deze dag meerdere keren ervaren.

 

Wat kun je verwachten?

  • Meditaties
  • Visualisaties
  • Schrijven naar bewustzijn
  • Sound Bath (ligconcert)
  • Veel persoonlijke aandacht (kleine groep met twee begeleiders)
  • Volledige verzorging met eten&drinken

 

Met een mix van verhalen, meditaties, schrijven duik je steeds dieper de volledige ontspanning in. We eindigen met een sound bath (oa. Tibetaanse klankschalen en Koshi Chimes) waarin je je onderdompelt in een zalige levensmelodie.

De meditaties worden verzorgd door Kitty de Laet, Soul Writing door Brenda van Es. Hun gezamenlijke Tibetaanse sounth bath brengt je direct thuis in je lichaam.

 

Waar vindt het plaats?

Je bent welkom bij Lichtjes aan de Haven in Schoonhoven

Inloop vanaf 10:30, we beginnen om 11:00 tot 17:00 uur

Bijdrage: 220 euro, dat is inclusief lunch, alle activiteiten die dag, materialen en 21% btw

Maximaal 10 deelnemers

 

Heb je allergieën of intoleranties, stuur een mailtje zodat we er rekening mee kunnen houden. 

 

* Je hoeft geen meditatie- of schrijfervaring te hebben om mee te kunnen doen*

 

Soul Writing is een co-productie van Brenda van Es en Kitty de Laet

Brenda van Es is boekcoach en helpt mensen bij het schrijven van hun autobiografische boek. Ze pendelt tussen Andalusië en Haarlem. Haar schrijfprogramma’s worden door haar cursisten omschreven als ‘schrijfcursus, retraite en bezinningsreis ineen’. Ook schreef ze meerdere boeken waaronder Zo doe je dat, je levensverhaal schrijven.

Zie ook: https://100jaarnavandaag.com/event/soulwriting/

Kitty de Laet had jarenlang een tekstbureau en is momenteel trotse eigenaar van Lichtjes aan de Haven; een centrum voor bewustzijn, midden in het hart van Nederland. Met haar nuchtere kijk op de wereld steekt ze, zonder te gaan zweven, graag wonderlijke lichtjes aan.

 

Na aanmelding krijg je altijd een mailtje met aanvullende informatie, check eventueel ook je spam!

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
30 december 2022
Tijd:
10:30 - 17:00
Kosten:
€220
Evenement Categorie:

Organisatoren

Kitty de Laet
Brenda van Es