Skip to content Skip to footer
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Retraite: Zuid Afrika (9 dagen)

11 maart @ 19:00 - 18 maart @ 13:00

€500,00 – €2.750,00
Over deze retraite –

Waar: Noordhoek, Zuid-Afrika

Aankomst: 11 maart 2024 (zeven overnachtingen inclusief)

Programma: 8 dagen; 11 maart t/m 18 maart 2024

Let op (hoera): we hebben voor je geregeld dat je de nacht voordat de retraite start, al gratis kunt overnachten in de accommodatie. Dat betekent dat je dus 10 maart in de avond aan kunt komen. Op 11 maart (met het diner) start de retraite. 

Prijs: € 2750,-

(Deze retraite valt onder de zogenoemde reisbureauregeling. En is daardoor vrijgesteld van BTW. Op de factuur wordt ‘coaching’ vermeld, en is daarmee aftrekbaar voor ondernemers.)

Ben jij klaar voor een buitengewone reis naar een betoverend ver land en een innerlijke ontdekkingsreis? Graag nemen we je mee met deze onvergetelijke retraite, in het adembenemende Kaapstad, Zuid-Afrika!

Deze retraite wordt georganiseerd in samenwerking met Feroni Arendse (ademcoach), zij is ‘kind aan huis’ in Zuid-Afrika en gaat ons meenemen naar de mooiste plekjes. Feroni en Kitty gaan samen alle activiteiten en ceremonies voor je begeleiden.

Gedurende een periode van meeslepende dagen dompelen we ons onder in de schoonheid van de omgeving en nemen we de tijd om ons diep met onszelf te verbinden. Deze retraite is een unieke gelegenheid om te groeien, te helen en jezelf te ontdekken op een plek doordrenkt van magie.

Laat je betoveren door de adembenemende natuurlijke landschappen terwijl we samen werken aan persoonlijke groei en zelfbewustzijn. Elke dag brengt nieuwe inzichten en inspiratie, en we bieden een zorgvuldig samengesteld programma dat je zal helpen om je eigen licht (weer) aan te steken. 

Wat kun je verwachten?


 • Verschillende meditaties en visualisaties
 • Ceremonies met plantmedicijnen (iniedergeval cacao en als het ons lukt om ook truffels in Afrika te krijgen, dan zeker ook een truffelceremonie)
 • Ademsessies in een prachtige rustgevende setting
 • Loslaatritueel op het meest zuidelijkste punt van de wereld
 • Wandeling door een natuurpark met bijzondere meditatie
 • Beklimmen van de adembenemende tafelberg inclusief fenomenaal groei proces
 • Bezoek Afrikaans wijnhuis
 • Een week vol momenten van integratie, acceptatie, reflectie, dankbaarheid, zelfliefde transformatie, creatie en nog veel meer
 • Acht overnachtingen
 • Een gedeelde tweepersoonskamer met badkamer
 • Dagelijks ontbijt
 • Op een paar uitzonderingen na, (wanneer we op excursie zijn) alle maaltijden

Praktische informatie

Waar: Noordhoek, Zuid Afrika.

Aankomst: 10 maart 2024, vanaf 19.00 uur

Programma*: 8 dagen; start op 11 maart (19 uur) t/m 18 maart (12.00 uur)

Prijs: € 2750,-  (bij reservering betaal je € 500,-, het restant betaal je later)

De prijs van de retraite is inclusief verblijf in een gedeelde tweepersoonskamer met badkamer, de maaltijden (rekening houdend met de ceremonies), alle ceremonies en vervoer tijdens uitstapjes.

Alleen je vlucht, airport transfer en (eventuele alcoholische) drankjes komen daar nog bij. Het eten tijdens excursies is voor eigen rekening.

Informatie over de vlucht die je mede-reizigers nemen, delen we graag met je, zodat je -als je wilt- in hetzelfde vliegtuig zit. En dus gezamenlijk kunt reizen. Wij kunnen de transfer van het vliegveld naar de accommodatie voor je regelen. Er is inmiddels ook al een groepsapp ontstaan waar je uiteraard van harte welkom bent!


Let op: denk aan je annulerings- en reisverzekering.

We bieden je de mogelijkheid om vooraf met de andere deelnemers in contact te komen, zodat je, als je dat fijn vindt, samen kunt reizen. Feroni reist vaak naar Afrika, dus zij kan je uitgebreid informeren over de verschillende opties.

 

*Over het programma: Uiteraard kun je te allen tijde zelf kiezen waar je wel en niet aan meedoet. We willen met nadruk zeggen dat je geen ervaring hoeft te hebben met de bovengenoemde activiteiten. Je kunt altijd in je eigen tempo meedoen. Wel verwachten we van je dat je jezelf kunt dragen. Daarmee bedoelen we dat je zowel lichamelijk als psychisch gezond genoeg bent om voor jezelf te zorgen. Als je hierover twijfelt, overleggen we uiteraard graag met je voordat je boekt.

 

Inschrijven:

We raden je aan dit zo snel mogelijk te doen. Zeker ook omdat de vliegtickets, hoe langer je wacht, steeds duurder worden. Je meldt je aan voor deze retraite op de site van Lichtjes aan de Haven. Je verzorgt een aanbetaling van 500 euro, eenvoudig via Ideal of Bancontact (voor België). Daarna is je aanmelding definitief en krijg je per mail de bevestiging en de factuur. Het resterend bedrag maak je later over.

Deze Afrika-reis is een co-productie van:

Kitty de Laet (Lichtjes aan de Haven) & Feroni Arendse (ByFeroni)

Feroni Feroni heeft de opleiding ‘breathwork practitioner’ gevolgd bij Lichtjes aan de Haven en is gepassioneerd geraakt in het delen van kennis over de kracht van breathwork. Voor zowel fysiek, mentaal als spiritueel welzijn. Hier vind je meer informatie over Feroni.

Telefoonnummer Feroni: 06 – 5232 4435

Bij praktische vragen over de retraite (bijvoorbeeld over het reizen), kun je het best contact op nemen met haar. Het mailadres is: feroniesluis@hotmail.com

Kitty de Laet is trotse eigenaar van Lichtjes aan de Haven; een centrum voor bewustzijn en persoonlijke groet, midden in het hart van Nederland. Met haar nuchtere kijk op de wereld steekt ze, zonder te gaan zweven, graag wonderlijke lichtjes aan. Kitty organiseerde al retraites in 2022 en 2023. 

Telefoonnummer Kitty: 06 – 53 606 385 / info@lichtjesaandehaven.nl

Nieuwsgierig naar de accommodatie? Snappen we!

Hier vind je recensies over o.a. retraites van Lichtjes aan de Haven

De algemene voorwaarden voor retraites vind je hier.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Begin:
11 maart @ 19:00
Einde:
18 maart @ 13:00
Kosten:
€500,00 – €2.750,00
Evenement Categorieën:
, , ,

Organisatoren

Kitty de Laet
Feroni Arendse