Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Retraite Spanje (6 nachten); Light up your Life Story

23 mei 2022 @ 13:00 - 29 mei 2022 @ 13:00

€500
Over deze retraite –

Waar: Granada, Spanje

Aankomst: 23 mei (overnachting inclusief)

Programma: 6 dagen; 24 t/m 29 mei (13.00 uur)

Prijs: € 1880,- (je reserveert je plek met een aanbetaling van € 500,-)

 

Het mooiste retraite voor persoonlijk leiderschap. 

Welk verhaal over jezelf ben jíj gaan geloven? Dat je niets waard bent? Bescheiden moet zijn? De eeuwige harmonie moet bewaren? Dat pleasen beter is dan confronteren?

Misschien voel je dat je niet alles uit je leven haalt. Dat je jezelf in de weg zit. Je wilt het anders. Minder twijfels, minder gedoe, minder schaamte, minder stress, minder drukte. Meer liefde, meer lichtheid.

Jezelf weer voluit voelen.

Dingen doen waar jij helemaal achter staat.

Een dieper weten van wie je nu eigenlijk bent. Wie je écht bent, buiten het verhaal dat je zo kent. Wat je drijft. Welke verandering je in mag gaan zetten. In werk, relaties, wonen.

Dat drijft naar boven in de magische bergketen Sierra Nevada. In misschien wel de mooiste retraite die 100% over jou gaat. Light up your life story.

Resoneer je met deze woorden? Voel je dat het leven lichter mag voor je? Dan is het geen toeval dat je dit leest.

Een retraite voor jou!

Tijdens deze retraite laat je een licht schijnen over je hart, je leven, je twijfels. Misschien met humor, melancholisch, naar binnen gekeerd of juist speels. We gaan diep, maar maken het niet te zwaar, niet te gewichtig; dat is het leven soms al genoeg.

Grote life events worden vaker dan goed voor ons is een verhaal in ons hoofd. Het is goed ze tegen het licht te houden met dat wat je vandaag de dag bent. Jouw leven, met alles erbij, wil tot in zijn volste glorie gezien worden. Met licht komt er rust en overzicht en ervaar je groei en vrijheid.

 

Deze retraite gaat over:

… een innerlijke reis van verbinding met je life story.

…  een diepe duik nemen in jouw verhalen om blokkades, overtuigingen, stelligheden tegen te komen én op te heffen

…  al schrijvend je leven licht(er) maken. Door los te laten wat je niet meer nodig hebt, en op te pakken ‘what totally flows for you’.

…  de levenskunst weer zien.

…  een lichter leven leven omdat we allemaal gedragen worden door iets dat zoveel groter is dan wij.

…  een diepe verbinding met je life story en wie je wilt zijn. Daarmee connecten is zo groots.

 

Wat kun je verwachten?

Light up your Life Story is een betekenisvolle retraite die van alles in beweging zet. We laten veel in het moment ontstaan. Activiteiten waar je aan kunt denken zijn;

 

 • een cacao ceremonie
 • soul writing
 • visualisaties & meditaties
 • wandelingen in en bij de Sierre Nevada
 • new moon walk
 • ademsessie
 • truffelceremonie
 • schrijven naar bewustzijn
 • sound bath (ligconcert)
 • veel persoonlijke aandacht (kleine groep met twee begeleiders)
 • volledige verzorging: je hebt een privékamer met eigen badkamer, eten (vegetarisch).

 

Praktische informatie

Waar: Granada, Spanje

Aankomst: 23 mei (overnachting inclusief)

Programma*: 6 dagen; 24 t/m 29 mei (13.00 uur)

Prijs: € 1880,- (je reserveert je plek eenvoudig met een aanbetaling van € 500,-  Dit wordt verrekend met de factuur die je later ontvangt.) (inclusief btw voor particulieren en exclusief voor bedrijven.)

Aantal deelnemers: maximaal 14, minimaal 10.

 

All inclusive: De prijs van de schrijfweek is inclusief verblijf in een privékamer, ontbijt, diner, workshops, persoonlijke begeleiding. Alleen je vlucht, airport transfer en evt. extra drankjes komen daar nog bij. Let op: denk aan je annuleringsverzekering en reisverzekering. Geschatte reiskosten naar Málaga airport: 125 euro, afhankelijk van het moment waarop je boekt.

Ophalen vanaf de luchthaven van Málaga is mogelijk (meerprijs op aanvraag).

 

 Heb je allergieën of intoleranties, stuur een mailtje zodat onze kok Jose er rekening mee kan houden.

 

*Over het programma: Uiteraard kun je te allen tijde zelf kiezen waar je wel en niet aan meedoet. We willen met nadruk zeggen dat je geen ervaring hoeft te hebben met één van de bovengenoemde activiteiten. Je kunt altijd in je eigen tempo meedoen. Wel verwachten we van je dat je jezelf kunt dragen. Daarmee bedoelen we dat je zowel lichamelijk als psychisch gezond genoeg bent om voor jezelf te zorgen. Als je hierover twijfelt, overleggen we uiteraard graag met je voordat je boekt.

 

Inschrijven

Je meldt je aan voor Light up your Life Story op de site van Lichtjes aan de Haven. Je verzorgt een aanbetaling van 500 euro, eenvoudig via Ideal of Bancontact. Daarna is je aanmelding definitief en krijg je per mail de bevestiging en de factuur. Het resterend bedrag maak je uiterlijk over voor 01.03.2022

 

Light up your life is een co-productie van

Kitty de Laet (Lichtjes aan de Haven) & Brenda van Es (100 Jaar Na Vandaag)

 

Brenda van Es is boekcoach en helpt mensen bij het schrijven van hun autobiografische boek. Ze pendelt tussen Andalusië en Haarlem. Haar schrijfprogramma’s worden door haar cursisten omschreven als ‘schrijfcursus, retraite en bezinningsreis ineen’. Ook schreef ze meerdere boeken waaronder Zo doe je dat, je levensverhaal schrijven.

Zie ook: https://100jaarnavandaag.com/start-hier-3/

 

Kitty de Laet had jarenlang een tekstbureau en is momenteel trotse eigenaar van Lichtjes aan de Haven; een centrum voor bewustzijn, midden in het hart van Nederland. Met haar nuchtere kijk op de wereld steekt ze, zonder te gaan zweven, graag wonderlijke lichtjes aan.

 

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Aanbetaling Retraite Spanje
500,00
11 beschikbaar

Gegevens

Begin:
23 mei 2022 @ 13:00
Einde:
29 mei 2022 @ 13:00
Kosten:
€500
Evenement Categorieën:
, , ,

Organisatoren

Kitty de Laet
Brenda van Es