Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Retraite Brazilie – niet meer boekbaar

2 maart - 10 maart

€500
Once a year, go someplace you´ve never been before, inside and out

Dalai Lama

 

Een reis door jezelf.

Wil je echt eens helemaal weg van het moeten? Wil je op jezelf zijn, en tegelijk niet alleen? Heb je ruimte nodig, zowel in de fysieke vorm als in je hoofd? Zoek je een plek waar je zwaarte kunt achterlaten en waar je ondertussen gezondheid kunt inademen en tot in al je vezels kunt voelen?

 

Minas Gerais, ook wel de oma van Brazilië genoemd, is de meest aardende streek van Brazilië. Het leven gaat er rustig; er is enorm veel wijdheid en oogstrelende vergezichten. Minas is een streek vol koloniale stadjes met daartussenin uitgestrekte natuurgebieden. Veel Brazilianen uit Rio de Janeiro en Sao Paulo gaan naar Minas om bij te komen van drukte en hectiek van het bestaan.

In deze vruchtbare omgeving, waar kristallen in de grond zitten en waar de ondergrond waarop je loopt kwarts bevat, kun je echt in je volle bewustzijn verblijven. In het gezelschap van vogels en vlinders in alle kleuren, van planten en bomen die je nog nooit gezien hebt.

Je kunt je verwonderen en tegelijk zal de natuur jou dragen. Ontmoet jezelf en het pure ZIJN.

En voor degene die Egbert en Kitty kennen… het wordt ook gewoon gezellig, aards en ‘doe-maar-gewoon, dan-doe-je-al-spiritueel-genoeg’. We gaan lekker eten, genieten, samenzijn of juist de stilte opzoeken met jezelf. Het komt helemaal goed. Het ís al goed.

 

Wat we gaan doen is voelen. Je hogere weten activeren, zodat je de volgende stappen in je leven duidelijker ziet. Omdat we snappen dat je hoofd wel íets wilt weten over deze reis naar Brazilië, toch nog een klein beetje meer uitleg: Je verblijf is een combinatie van diep energetisch werk, zelfreflectie en wandeltochten door de diversiteit van het gebied waar de Estrada Real doorheen kronkelt.

In de behandelingen die je ontvangt van Egbert, de meditaties en activiteiten die je doet, ontmoet je zelf. Het wandelen draagt hier enorm aan bij: ook daar reis je door jezelf en zul je zien dat je jezelf op een prettige manier tegenkomt. In dit hele proces word je bijgestaan door een aantal mensen. Zij weten wat er in je omgaat en handelen adequaat. We wandelen bijvoorbeeld met een gids die de streek op z’n duimpje kent. Er wordt voor ons gekookt en de plek waar we verblijven is een prachtige herberg.

 

We gaan veel wandelen.  Maar weet dat we vervoer regelen zodat je elk moment ook stukken kunt meerijden. De wandelroutes zijn voor iedereen goed te doen, dus geen klimpartijen of andere gekkigheid. En voor de die-hard wandelaars kan de gids uiteraard zorgen voor wel de nodige uitdagingen.

 

 

Een retraite voor jou, een reis door jezelf

Tijdens deze retraite benutten we de prachtige locatie. We lopen stukken van de Estrada Real, een wandelpad dat historische steden aan elkaar rijgt. Naast het wandeldeel is er ruimte voor innerlijk werk. Je krijgt energetische behandelingen van Egbert. Kitty verzorgt meditaties, visualisaties, ademsessies en je krijgt kristalbedsessies.

 

In de streek zijn een aantal watervallen te vinden die hier worden gebruikt om oude stukken achter te laten en nieuwe intenties te zetten. Onder leiding van een lokale gids kom je op de mooiste plekken.

Voor wie wil zijn er ook ceremonies met plantmedicijnen. We gaan ervanuit dat de magic trufffels en cacao goed gaan aankomen in Brazilië, dus voor degenen die willen zijn er ook ceremonies met plantmedicijnen. Vanuit eerdere retraites weten we dat deze ceremonies in de natuur mindblowing zijn!

 

Aan het einde van de reis heb je zwaarte en balast kunnen achterlaten en ga je volledig opgeladen weer naar huis.

 

 

Deze retraite gaat over

… een innerlijke reis door een prachtige, vruchtbare omgeving. Leven voedt leven.

… het achterlaten van stukken die niet meer bij je passen.

… een lichter leven omdat we allemaal gedragen en gesteund worden door iets dat zoveel groter is dan wij.

 

Wat kun je verwachten?

Een betekenisvolle retraite die van alles in beweging zet, antwoorden geeft en transformeert.

Dat doen we met:

 

 

Uiteraard kun je te allen tijde zelf kiezen waar je wel en niet aan meedoet. We willen met nadruk zeggen dat je geen ervaring hoeft te hebben met een van de bovengenoemde activiteiten. En je kunt altijd in je eigen tempo meedoen.

Wél verwachten we van je dat je jezelf kunt dragen. Daarmee bedoelen we dat je zowel lichamelijk als psychisch gezond bent om voor jezelf te zorgen. Als je hierover twijfelt, overleggen we uiteraard graag met je voordat je boekt. (mail in dat geval naar Egbert of Kitty.)

 

Praktische informatie

Waar: Omgeving Ouro Preto, Minas Gerais, Brazil

Datum: Aankomstdag 2 maart 2023, vertrekdag 10 maart 2023.

Het programma van de retraite is van 3 – 9 maart.

Prijs: € 2.999  | exclusief vliegreis

(inclusief: alle ceremonies, behandelingen en activiteiten, ontbijt, diner, privé-kamer, vervoer in Brazilië zelf)

VROEGBOEKPRIJS: € 2.700,- (geldig tot 22.12.2022)

De bedragen zijn inclusief BTW voor particulieren. Wil je een factuur op je bedrijf (bijvoorbeeld met vermelding coaching) geen enkel probleem! Hier komt dan 21% BTW bij.

 

Niet inbegrepen; de (vlieg)reis er naar toe. Uiteraard zullen we je adviseren over hoe het best te reizen, Egbert heeft hier veel ervaring mee. We kunnen je contactgegevens delen met andere deelnemers zodat je eventueel samen kunt reizen. Let op: denk aan je annulerings- en reisverzekering.

 

Belangrijk: Uiteraard is het helaas nog steeds van belang om de corona-regels van het land waar je naartoe wilt reizen goed na te lezen. Voor Brazilië vind je ze hier.  Vragen hierover? Contact ons. Egbert heeft ideeën over reizen naar Brazilië zonder vaccinatie.

Mailadres Egbert: epladdet@gmail.com

 

 

 

Inschrijven en betalen

Je meldt je aan voor Reis door jezelf  op de site van Lichtjes aan de Haven. Dit doe je door een aanbetaling te doen van € 500,- Daarna krijg je per mail de bevestiging en de factuur. Het restbedrag heb je betaald voor 1 februari 2023. Lukt het niet om het restbedrag in één keer te voldoen en wil je liever in termijnen betalen? No problemos! Laat het ons gerust weten, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

 

De retraite naar Brazilië is een co-productie van:

Kitty de Laet & Egbert Pladdet

 

Kitty de Laet is, samen met Bas, trotse eigenaar van Lichtjes aan de Haven; een centrum voor bewustzijn, in een prachtig monumentaal pand, midden in het hart van Nederland. Met haar nuchtere kijk op de wereld steekt ze, zonder te gaan zweven, graag wonderlijke lichtjes aan.

 

Egbert Pladdet woont al een paar jaar in Minas Gerais met zijn Braziliaanse vrouw Adriana. Hij werkt als energetisch behandelaar, zowel fysiek als op afstand. Ook heeft hij een fascinatie voor wandelen. In 2012 liep hij van Den Haag naar Rome in 100 dagen, over de Via Francigena. Egbert heeft een achtergrond in reiki, akashic recordswerk en is transmedium.

 

 

 

 

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Aanbetaling retraite Brazilië
500,00
0 beschikbaar
Uitverkocht

Gegevens

Begin:
2 maart
Einde:
10 maart
Kosten:
€500
Evenement Categorieën:
, , ,

Organisator

Kitty de Laet
E-mail:
info@lichtjesaandehaven.nl