Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Opschonen met lichtjes

17 januari 2022 @ 19:30 - 21:45

€35
Over deze sessie

Wat wil jij niet meenemen naar het nieuwe jaar?

Is er een gevoel of een gedachte waar je graag afscheid van zou willen nemen? Bijvoorbeeld van een vast denkpatroon, waarvan je zelf weet dat het jou eigenlijk helemaal niet helpt. Zit er nog een persoon in je systeem? Een gebeurtenis? Een ‘slechte’ gewoonte? Een gevoel of overtuiging waar je al zo lang vanaf wilt?

Je denkt misschien dat je de enige bent, maar zit er in ons allemaal niet iets waar we eigenlijk afscheid van willen nemen? Met elkaar is het zoveel leuker en lichter!

We gaan een schone lei voor je maken. Je krijgt de handvaten aangereikt. Door middel van visualisaties kun je ervaren hoe je baas wordt over je eigen gedachten. Daardoor wordt het lichter in je hoofd en in je hart. En kan er ruimte ontstaan voor nieuwe energie.

We steken de kaarsen aan, laten inzichten stromen. Alle oplossingen zitten al in jou. Soms is er alleen een klein lichtje nodig om het te zien.

Deze avond is helemaal voor jezelf. Je hoeft niets te kunnen of te doen. Alleen maar te zíjn. Na deze avond ga je opgeruimd naar huis. Heb je afscheid genomen van een gevoel, of van een niet-helpende gedachte, van een persoon of situatie. Van iets of iemand. Wat wil je opschonen nu je het jaar 2022 in bent gegaan?

 

Wat we gaan doen?

Fijne dingen! Beloofd! We gaan mediteren, inspireren, visualiseren, dingen aan het licht brengen.  Stap voor stap neem ik je hierin mee. Je gaat na deze avond naar huis met nieuwe inzichten, verwerkt verdriet, veel gelachen of genoten in stilte. Vertrouw er maar op dat alles klopt zoals het gebeurt!

 

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Opschonen met lichtjes
35,00
5 beschikbaar

Gegevens

Datum:
17 januari 2022
Tijd:
19:30 - 21:45
Kosten:
€35
Evenement Categorieën:
, ,

Organisator

Kitty de Laet
E-mail:
info@lichtjesaandehaven.nl