Skip to content Skip to footer
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

MENditeren

25 september 2023 @ 20:00 - 21:30

€140,00
Over deze avonden:

Lekker mediteren, om-de-week op maandagavond. Voor mannen, door mannen. Meditatie kan heel nuttig zijn om het beste uit je zelf te halen. Als man wil je toch ook een stressvrij, relaxt, effectief en moedig leven! Zeker in een tijd van burn-outs en stress is regelmatig mediteren zeker het proberen waard.

Maar…hoe en wanneer, dat is vast de vraag waar je mee worstelt in je drukke bestaan.

Daarom bestaat deze groep, waarin we mediteren en tegelijkertijd lekker down to earth blijven, zonder zweverig te worden dus. 

Aan de orde komen handige technieken van verschillende meditatievormen (mindfulness, loopmeditatie) die je ook makkelijk thuis kunt toepassen.

Je leert hoe je goed zit en ontkrachten misverstanden rond meditatie. Wat ook tof is dat we aan het eind van de meditaties ervaringen kunnen delen met elkaar, alles kan gezegd worden, zonder oordeel.

Laat je dus niet tegenhouden als je denkt mediteren zweverig is, maar kom ervaren wat het met jou doet! Iedereen is welkom, het maakt daarbij niet uit of je wel of geen ervaring hebt met mediteren.

De avond wordt geleid door Robbert Bruining.

Data:
25.09 / 09.10 / 23.10 / 06.11 / 20.11 / 04.12 / 18.12

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
25 september 2023
Tijd:
20:00 - 21:30
Kosten:
€140,00
Evenement Categorie:

Organisatoren

Bas Anders
Robbert Bruining