Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

MENditeren – acht avonden

13 februari @ 20:00 - 21:30

€160

Mediteren – men only.

Lekker mediteren, om-de-week op maandagavond. Voor mannen, door mannen. Meditatie kan heel nuttig zijn om het beste uit je zelf te halen. Als man wil je toch ook een stressvrij, relaxt, effectief en moedig leven! Zeker in een tijd van burn-outs en stress is regelmatig mediteren zeker het proberen waard.


Maar…hoe en wanneer, dat is vast de vraag waar je mee worstelt in je drukke bestaan.

 

Daarom bestaat deze groep, waarin we mediteren en tegelijkertijd lekker down to earth blijven, zonder zweverig te worden dus. Deze reeks bestaat uit acht avonden.


Aan de orde komen handige technieken van verschillende meditatievormen (mindfulness, loopmeditatie) die je ook makkelijk thuis kunt toepassen.

 

Je leert hoe je goed zit en ontkrachten misverstanden rond meditatie. Wat ook tof is dat we aan het eind van de meditaties ervaringen kunnen delen met elkaar, alles kan gezegd worden, zonder oordeel.

 

Laat je dus niet tegenhouden als je denkt mediteren zweverig is, maar kom ervaren wat het met jou doet! Iedereen is welkom, het maakt daarbij niet uit of je wel of geen ervaring hebt met mediteren.

 

De avond wordt geleid door Robbert Bruining.

13 en 27 feb
13 en 27 maart
10 en 24 april
08 en 22 mei

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Menditeren - coaching
160,00
8 beschikbaar

Gegevens

Datum:
13 februari
Tijd:
20:00 - 21:30
Kosten:
€160
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Robbert Bruining