Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Capture Your Light – Tweedaagse retraite voor vrouwen (in Schijndel)

28 juni - 29 juni

€968

Over deze tweedaagse retraite die plaatsvindt op InspiratieLocatie ‘Keur16’  in Schijndel:

 

Als vrouw leidt je vaak een druk leven. Een vol en rijk leven. Gevuld met werk, deadlines, je gezin, zorg voor ouders of familieleden. Vol aandacht voor anderen en alles bijhoudend; vrienden en kennissen, social media en o ja… dan zijn er ook nog huishoudelijke taken.

Alle ballen in de lucht. En dat lukt ons, want wij zijn vrouwen….!

Maar wanneer maak je echt tijd voor jezelf? Om stil te staan bij jouw verlangens en dromen. Want naast de rol van echtgenoot, vriendin, dochter of collega zijn we ook nog meisje en vrouw. Ken je haar nog? Of ben je haar kwijtgeraakt in alle drukte van de dag?

Hoe zou het zijn als je jouw vrouwelijk kant weer mag zien? Als je naast het harde werken ook zacht en liefdevol naar je eigen lijf kan kijken? Als je weer dat meisje mag zijn, dansend in de wind, spelend met je haar. De vrijheid voelend van je vrouwelijke energie.

Want dat meisje zit in ieder van ons verscholen. En als je haar wat vaker de ruimte geeft, gaat haar licht harder schijnen. We gaan je uitdagen om te luisteren naar je impulsen. Naar je hart, naar je gevoel. Nu is het jouw tijd!

 

Bij boudoir fotografie draait alles om wie jij bent als vrouw. Sterk en stoer maar ook kwetsbaar en zacht; alles mag gezien worden. We gaan voor pure, sensuele, rauwe foto’s. Alles in samenspraak met de belangrijkste persoon in je leven; jij! Tijdens de shoot ga jij je lijf ervaren als nooit daarvoor, gekleed in je favoriete lingerie, jeans, jurk, body of misschien wel in helemaal niets! De keuze is aan jou…

De truffelceremonie is een ‘reis’ door je onderbewustzijn, waarbij niet te voorspellen valt wat je gaat ervaren. Waar je 100% op kan vertrouwen is dat wát je gaat beleven tijdens de meditatieve (droom) toestand absoluut de bedoeling is. Je krijgt wat je aankan en waar je na de ceremonie mee aan de slag kunt. Veel mensen krijgen inzichten of antwoorden en zien de stappen die ze kunnen gaan zetten. Oud zeer kan weg, een diepe dankbaarheid voor het leven komt ervoor in de plaats. Floor en Kitty begeleidden al honderden mensen met waanzinnige resultaten.

 

Je bent ontzettend welkom deze twee dagen. Een event waarbij alles draait om jouw vrouwelijke kant. Sensualiteit omarmen, dansen, lachen, elkaar aanmoedigen en kwetsbaarheid vastleggen in prachtige foto’s.

Opgaan in het moment…het loslaten van oude stukken…de vrijheid voelen!

Wat betekent vrouw zijn voor jou? Wanneer voelde jij je voor het laatst echt dat je er echt toe doet?
Thema’s die voor bij komen tijdens het event. Wil jij ontdekken, je vuur weer laten branden, een spectaculaire reis maken en stunning foto’s hebben van jezelf?
Dan is dit jóúw kans…

Ben jij erbij?

Dag 1
Deze ochtend ga je genieten van een geleide meditatie om je eigen intentie voor deze twee dagen te gaan voelen en te belichamen. Daarna mag je je klaarmaken voor de boudoirshoot.  Jij krijgt je eigen moment voor de camera, je hoeft geen posing ervaring te hebben. Je wordt door Frency gecoacht om prachtige foto’s te maken in zelf gekozen kleding, lingerie of naakt.

Nadat iedereen op de foto is gegaan, starten we met de truffelceremonie. Je krijgt uitgebreid uitleg over wat je te wachten staat tijdens deze unieke beleving. De ceremonie wordt geleid door Floor (ademcoach) en Kitty. en zal de rest van de dag in beslag nemen. De begeleiding is professioneel en liefdevol. Een ervaring die je nooit meer zult vergeten!

Meer informatie over een truffelceremonie vind je hier. 

 

Na de ceremonie dineren we met elkaar. Hier hebben we de tijd om alle inzichten met elkaar te bespreken.

 

Dag 2
’s Ochtends verzamelen we weer in de prachtige locatie voor een cacaoceremonie. Cacao is, net als truffels, ook een plantmedicijn. Cacao is wat zachter. Het is een echte hartopener, vol van magnesium en daardoor supergezond! We gaan deze dag genieten van verzachting en vertraging. Je wordt meegenomen voor een schrijfopdracht waarin je de opgedane inzichten van de vorige dag gaat verwerken.

Elke vrouw krijgt vandaag ook haar foto’s te zien in het ‘reveal moment’. Tijdens de lunch kun je zelf bepalen of de andere vrouwen jouw foto’s ook mogen bewonderen. Je krijgt de twee mooiste foto’s mee naar huis.

We eindigen in een vrouwencirkel bij het vuur. Geloof ons; die zijn heerlijk, gezellig, waardevol, verdiepend en fijn! Bij het vuur gaan we loslaten en transformeren.

 

Wanneer is het?
di 28 juni              (09.00 – 20.00 uur)

wo 29 juni            (10.00 – 16.30 uur)

De kosten van deze impact-volle dagen zijn:
€ 800,00 ex btw

(Inclusief 2-daags dagprogramma; 1 x diner, 1 x lunch, truffel- en cacaoceremonie, meditaties, 2 foto’s op luxe passe portoux, goodiebag en heel veel liefde.)

 

 

Met nadruk willen we zeggen dat elke vrouw mee kan doen. Je hoeft dus geen ervaring te hebben met mediteren, spiritualiteit of plantmedicijnen. Uiteraard geldt dit ook voor het maken van de foto’s. Kom als jezelf, dan ben je op je allermooist. En precies dát ga je zien tijdens deze twee dagen.

 

 

 

Datum:

maandag 28 juni 2022

(09.30 – 19.00 uur)

én

dinsdag 29 juni 2022

(10.00 – 17.00 uur) 

Locatie: Keur 16, Schijndel

 

De website van Frency vind je hier. 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Coaching
968,00
6 beschikbaar

Gegevens

Begin:
28 juni
Einde:
29 juni
Kosten:
€968
Evenement Categorieën:
, , ,

Organisatoren

Kitty de Laet
Frency Koster