Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Cacao, Microdosis Truffels, Theeceremonie

4 maart @ 10:30 - 17:00

€205
Over deze one-day retraite
Voorouders in het licht.

Cacao, micro-dose en theeceremonie

 

Op deze bijzondere dag gaan we onze voorouders in het licht zetten. Dat doen we doormiddel van rituelen, de zachtste plantmedicijnen, door de adem en via meditatie.

 

Wie we zijn heeft te maken met beslissingen die wij zelf gemaakt hebben, en ook door de keuzes die onze ouders, grootouders en al onze voorouders hebben gemaakt. Wij lopen in de voetsporen van al die mensen die ons voor zijn gegaan. We zijn ons vaak niet bewust van al deze mannen en vrouwen. Wie waren zij en hoe hebben zij ervoor gezorgd dat ik vandaag ben wie ik ben? Zij zijn een onderdeel van ons bestaan en op deze dag zetten wij ze in het licht. Zodat ze gezien worden en wij los kunnen laten wat nog op onze schouders rust. Het eren van de voorouders is in veel tradities een belangrijk onderdeel van het leven.

 

Misschien voel je je voorouders altijd al bij je, of misschien spelen ze juist geen rol in je leven. Toch besta jij, omdat zij leven of geleefd hebben. Door meditaties en visualisaties kom je in contact met je eigen familielijn. Het wordt een heel bijzondere one-day-retraite, zo op de valreep van het nieuwe jaar.

 

We bieden deze dag drie plantmedicijnen aan. Je bent helemaal vrij om daarvan te nemen, de keuze kan je op de dag zelf maken, nadat je alle uitleg van ons hebt gekregen. Je kunt uiteraard ook alleen een kop thee te nemen, de dag wordt hoe dan ook heel bijzonder!

 

Er is een micro-dose truffel, die heel zacht voor je is. Je kan daarmee net wat dieper de meditatie in gaan. Een mooie manier dus voor iedereen die weleens een klein beetje truffel wil proberen. Daarnaast zullen we samen een thee-ritueel creëren waarbij we onze intenties meegeven aan het water en aan alle kruiden in de thee. Ieder kruid heeft een medicinale werking.

 

We schenken deze dag ook cacao. Cacao is een hartopener, een superfood welke al duizenden jaren gebruikt wordt voor ceremonies.

 

Deze drie plantmedicijnen zorgen vooral voor verzachting, meer liefde en een beter contact met jezelf. Een zachte reis waardoor jij helemaal bij jezelf kunt zijn. We willen benadrukken dat deze dag ook fantastisch is als je geen plantmedicijnen neemt. De keuze is helemaal aan jezelf, alles is goed.

 

 

Wat kun je verwachten?

  • Meditaties
  • Verbonden Ademhalingssessie
  • Visualisaties
  • Theeceremonie
  • Cacaoceremonie
  • Microdosis Magic Truffels
  • Sound Bath (ligconcert)
  • Veel persoonlijke aandacht (Twee begeleiders; ademcoach Floor en Kitty)
  • Gezamenlijk lichte maaltijd

 

Na aanmelding krijg je altijd een mailtje met aanvullende informatie, check eventueel ook je spam!

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Coaching
205,00
8 beschikbaar

Gegevens

Datum:
4 maart
Tijd:
10:30 - 17:00
Kosten:
€205
Evenement Categorie:

Organisatoren

Kitty de Laet
Floor Plugers