Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Cacao ceremonie met verbonden ademsessie

20 maart @ 11:00 - 17:00

€140
Over deze sessie

Vandaag combineren we twee activiteiten die we normaal los van elkaar organiseren. De Verbonden Ademhaling én een Cacao-ceremonie. Dat wordt dubbelop genieten!

We starten met de ademhaling. Je gaat 45 minuten op en andere manier ademen dan dat je gewend bent. Hiermee ga je op reis door je lichaam. Je wordt hierbij ondersteund door muziek. De verbonden ademhaling is een methode om bij jezelf te komen en je innerlijke kracht en liefde te voelen. Er volgt een diepe ontspanning van 20 minuten.

Iedere keer zijn mensen verrast wat je kunt bereiken met je eigen ademhaling!

Na deze sessie mag je maximaal ontspannen, genieten en relaxen van meditaties én van de zachte kracht van de cacao.

Al eeuwenlang wordt Cacao traditioneel gebruikt op verschillende manieren; in ceremonies, rituelen of als hulpstof in medicijnen. Niet voor niets wordt Cacao een hart-opener genoemd. De effecten van Cacao zorgen voor een gevoel van liefde, dankbaarheid, creativiteit en expansie in het hartgebied. Het bevat veel antioxidanten en mineralen zoals koper, ijzer en magnesium dat de spieren helpt ontspannen. Door de antioxidanten openen de bloedvaten zich en kan zuurstof makkelijker door het lichaam verspreiden. De hersenen en het hart kunnen zelfs tot 40% meer aan zuurstof ontvangen. Cacao helpt diepere emoties en gevoelens makkelijker te uiten, waardoor er meer ruimte ontstaat en je een vrijer gevoel zult ervaren.

Gedurende de dag kun je genieten van meditaties, muziek, rituelen, een sound-bath en gezelligheid. Je hoeft niets te kunnen. Je hoeft ook geen ervaring te hebben met wat-dan-ook.

Het is een one-day retraite helemaal voor jou alleen. Je zult je eigen wijsheid aanspreken en in diepe verbinding zijn met jezelf en de anderen. Je hoeft hier helemaal niets voor te doen of te kunnen. Ook is ervaring met bijvoorbeeld mediteren niet belangrijk. Kom als jezelf! Kom je onderdompelen in rust, liefde en vertrouwen.

Ademcoach Floor en Kitty ontmoetten elkaar in Peru waar ze leerden over rituelen, en de magische werking van elkaar echt zien. Zonder oordeel, zonder verwachtingen en mét ingrediënten uit de prachtige natuur.

 

ps: na het reserveren van je plekje, krijg je altijd een mail met aanvullende informatie, bijvoorbeeld over welke kleding je het best kunt aantrekken. Check eventueel je spam! 

 

 

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
ademen en cacao
140,00
6 beschikbaar

Gegevens

Datum:
20 maart
Tijd:
11:00 - 17:00
Kosten:
€140
Evenement Categorie:

Organisatoren

Floor Plugers
Kitty de Laet