Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Cacao-ceremonie

30 mei @ 11:00 - 17:30

€95
Over deze sessie

Vandaag slaan Marloes en Kitty hun handen inéén om je kennismaken te laten maken met de prachtige en helpende werking van mediteren, visualiseren én van een cacao-ceremonie. Marloes en Kitty ontmoetten elkaar in Peru waar ze leerden over rituelen, en de kracht van ‘samen delen’.

Deze dag is helemaal voor jou alleen. Je zult je eigen wijsheid aanspreken en in diepe verbinding zijn met jezelf en de anderen. Je hoeft hier helemaal niets voor te doen of te kunnen. Ook is ervaring met bijvoorbeeld mediteren niet belangrijk. Kom als jezelf! Kom je onderdompelen in rust, liefde en vertrouwen.

Al eeuwenlang wordt Cacao traditioneel gebruikt op verschillende manieren; in ceremonies, rituelen of als hulpstof in medicijnen. Niet voor niets wordt Cacao een hart-opener genoemd. De effecten van Cacao zorgen voor een gevoel van liefde, dankbaarheid, creativiteit en expansie in het hartgebied. Het bevat veel antioxidanten en mineralen zoals koper, ijzer en magnesium dat de spieren helpt ontspannen. Door de antioxidanten openen de bloedvaten zich en kan zuurstof makkelijker door het lichaam verspreiden. De hersenen en het hart kunnen zelfs tot 40% meer aan zuurstof ontvangen. Cacao werkt als katalysator voor expressie en helpt diepere emoties en gevoelens makkelijker te uiten, waardoor er meer ruimte ontstaat en je een vrijer gevoel zal ervaren.

Deze ceremonie is een helende reis, waarin de ruimte wordt geboden jezelf te leren kennen op een dieper niveau. Het plantmedicijn wordt gemaakt van kruiden en een 100% rauwe, biologische ceremoniële Cacao uit Bolivia. Cacao biedt de gelegenheid op een zachte manier naar jezelf en naar de gevoelens en emoties die zich aandienen te kijken met de aandacht die het verdient. Zo kunnen eerder gevormde blokkades weer gaan stromen en uiteindelijk loslaten. Er ontstaat dan nieuwe ruimte. Een prachtig moment om nieuwe intenties voor jezelf te verankeren en van binnen naar buiten te brengen.Tijd

Voor de ceremonie word je begeleid met een prachtige meditatie van Kitty.

Kosten: € 95,-

Marloes begeleidt vrouwen in het proces van opnieuw verbinden met de Innerlijke Kracht op vele verschillende manieren. Door middel van Rituelen, Ceremonies of een afgestemd één-op-één traject bekijken zij welke overtuigingen los gelaten mogen worden om te kunnen leven vanuit jouw authenticiteit.

Marloes en Kitty ontmoetten elkaar in Peru waar ze leerden over rituelen, en de magische werking van elkaar echt zien. Zonder oordeel, zonder verwachtingen en mét ingrediënten uit de prachtige natuur.

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Cacao-ceremonie
95,00
1 beschikbaar

Gegevens

Datum:
30 mei
Tijd:
11:00 - 17:30
Kosten:
€95
Evenement Categorie:

Organisatoren

Kitty de Laet
Marloes Welling