Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

We are going to Ibiza

Regelmatig wordt aan mij gevraagd of ik zelf ook nog plantmedicijnen neem. Nou.. ja dus.

Maar wat gebeurt er nou eigenlijk na het innemen van een plantmedicijn? Voor mij is dit in Jip en Janneke taal; je komt in een droomtoestand. Een droom waarvan je na afloop alles, of bijna alles, kunt herinneren. In die droom kun je antwoorden of inzichten krijgen. Soms op vragen waarvan je geeneens wist dat je ze had.

Als je bedenkt dat plantmedicijnen niets nieuws zijn, maar juist in de hele wereld al duizenden jaren gebruikt worden. En als je weet dat het middelen zijn uit de natuur. Dat wij natuur zijn. Dat ons hele lijf bordenvol zit met intelligentie en wijsheid. Niet alleen je hoofd, maar je hele lichaam, in al je cellen. Dat je met plantmedicijnen even kunt inpluggen in het grote geheel.

 

Dan weet je toch dat het echt de bedoeling is om het minimaal één keer in je leven te proberen? Plantmedicijnen zijn er 100% alleen maar om je te helpen. En geloof me; dronken worden is veel spannender. Roken ook. Ik kan dus nooit zo goed begrijpen als mensen zeggen dat ze niet durven.

Zo kreeg ik zelf heldere antwoorden op bijvoorbeeld:

 • De reden waarom een relatie is beëindigd.
 • Wat ik te doen heb op aarde (zielsmissie)
 • Waarom mijn huidige relatie wél de bedoeling is
 • Dat ik een operatie niet had verwerkt en waarom het lichamelijk beter is om dat wel te doen (en dat gebeurde in de ceremonie onmiddellijk)
 • Wat het nut is van familiepatronen en waarom ik daar geen last van hoef te hebben
 • Hoe het voelt om onderdeel te zijn van een groot geheel
 • Waarom geven en nemen hetzelfde is
 • Hoe geldstromen lopen
 • Waarom ik tussen 2020 en 2022 tot bloei ben gekomen
 • Waarom ik mijn impulsen gerust kan volgen
 • Hoe ik met energie kan werken

Sinds de eerste keer een plantmedicijn (dat was voor mij Ayahuasca) leef ik veel minder vanuit mijn hoofd. Ik heb vertrouwen in dingen die gebeuren, ook al snapt mijn hoofd het nog niet. Een beetje alsof je partner een verrassing voor je heeft en jij gewoon meeloopt omdat je weet dat het leuk wordt.

En nu gebeurde er de laatste keer met Truffels iets bijzonders; ik kreeg door dat ik naar Ibiza moet gaan.

Whhhahahhaha, naar zo’n inzicht luisteren is heel niet ingewikkeld. En tegelijk ook weer wel. Want mij hoofd vindt er van alles van; wat moet ik in Ibiza in januari? Ik had toch al andere plannen gemaakt? Moet er niet gewerkt worden? Wat gaan anderen hiervan vinden? Dat ik luister naar iets dat niet te begrijpen is. 

Maar Nope; Ibiza here I come. En wat een geluk; er werd duidelijk gefluisterd; je gaat met Bas. En als plantmedicijnen fluisteren kun je maar beter luisteren….

Ticket for two please!

Wil je ook eens een ceremonie bijwonen? Gewoon doen joh!

Hier vind je de agenda.