Skip to content Skip to footer

Kitty de Laet

Brief info

Kitty de Laet is (samen met Bas) trotse eigenaar van Lichtjes aan de Haven. Met haar nuchtere kijk op de wereld steekt ze, zonder te gaan zweven, graag wonderlijke lichtjes aan.

Al zo lang ik me kan herinneren intrigeert alles rondom spiritualiteit mij. En tegelijkertijd heb ik het ver bij me weggehouden. Ik hou namelijk ontzettend van alles wat het ‘aardse’ te bieden heeft. Ik hou van wijntjes, feestjes en voetbal.

Lange tijd had ik moeite om deze twee werelden met elkaar te verenigen in één wereld; mijn wereld. Spiritualiteit vond ik iets voor vreemde mensen.
Tot het niet meer anders kon. En ik ontdekte dat iedereen een spirituele wezens is, verpakt in een menselijk lichaam.
Keer op keer kreeg ik bewijzen dat werken vanuit mijn intuïtie de enige mogelijkheid is. Dat écht luisteren naar jezelf niet eng is. Dat alle antwoorden al zijn bij de persoon zijn die het ‘t best weet; namelijk jijzelf.

Als je maar stil genoeg bent om te luisteren.

Ik volgde trainingen en cursussen waarin ik leerde over mezelf. Lezen is één ding. Doen is wat het effectief maakt. Ervaren is de hoogste waarheid. En dus ontdeed ik mij van een aantal vast patronen. Ik ontdekte ook hoe moeilijk dat is. Hoe je gehecht kunt zijn aan deze vast patronen, en hoe ver je kunt gaan in het rechtvaardigen ervan. Omdat dingen nu eenmaal ‘zo horen’, omdat de hypotheek betaald moet worden of omdat je denkt dat je geen keuze hebt.

Na innerlijk werk op verschillenden gebieden, vertrok ik In 2018 naar Peru. Daar is mijn bewustzijnsproces in stroomversnelling gegaan door alle inzichten die ik er kreeg. Meteen na terugkomst kochten mijn partner Bas en ik samen een prachtig monumentaal pand in het hartje van Het Groene Hart, waar ik je graag in contact laat komen met het luisteren naar jezelf. Alle antwoorden, overal op, zitten in jezelf. De wijntjes en feestjes zijn gebleven. Ik geloof er namelijk in dat ‘lol maken’ óók de bedoeling is. Ik neem hierbij een voorbeeld aan de sjamanen van Peru; zij strooien overal letterlijk confetti op. Heerlijk.

Voor mij is spiritualiteit dát deel in jezelf dat nooit kapot gaat. Wat er ook gebeurt, of wat je ook meemaakt in je leven.

Je bent van harte welkom om mee te doen aan onze activiteiten, een ruimte te huren of een sessie bij me te boeken.

Kitty is aanwezig bij:

Neem contact op