Skip to content Skip to footer

Reviews

Ervaringen van anderen

Interview met huisarts Felix
over de werking van plantmedicijnen:

Review Transformational Truffelceremonie:

Ervaring Truffelceremonie in groepsverband:

Ervaring
Privé - Truffelceremonie:

Spontane recensies
(klik om te vergroten)

Ervaring retraite

Ervaring retraite

Ervaring retraite

Reviews op Google:

Lichtjes aan de Haven
5.0
Gebaseerd op 33 beoordelingen
powered by Google
Nelleke SoepkipNelleke Soepkip
19:21 30 Nov 22
Afgelopen zondag hebben wij, mijn zus en ik, deelgenomen aan de truffel ceremonie. Het is erg moeilijk om deze prachtige ervaring met woorden te omschrijven. Wat een intense reis hebben wij gemaakt! Mooie ingevingen, verwerken van emoties of gebeurtenissen, contact met jezelf, je ziel. Woorden zijn niet voldoende. Dit is echt iets wat je zelf moet ervaren. Deze mooie reis werd begeleid door twee prachtige dames, die je bijstaan als dit nodig is. Dmv muziek en andere geluiden kun je in jezelf reizen, waarheen nodig is. Het klinkt misschien een beetje vaag allemaal, maar wij raden dit zeker aan.Voor, tijdens en na afloop is er ruimte om je ervaring te delen. En sluit je de dag af met een gezellig avondmaal met de hele groep.Er is ruimte voor alle emoties. Huilen, boosheid, angst... maar ook heel erg gelachen met elkaar, alles is welkom!Ook de andere dames waarmee wij deze ceremonie hebben ondergaan was zeer prettig. Fijne mensen!Heel erg bedankt voor deze ervaring, Kitty en Floor. 💗Liefs Gerda en Nelleke
Anouschka RozendaalAnouschka Rozendaal
18:07 23 Oct 22
Lichtjes aan de Haven is inmiddels voor mij een hele bijzondere plek geworden. Naast dat ik hier twee ceremonies heb gedaan, ben ik in mei ook meegegaan op de retraite Light Up Your Life Story in Spanje. Dit was absoluut de beste keuze die ik had kunnen maken! Deze week hielp me echt om focus te krijgen in waar ik stond en hoe ik verder wilde. Nu, een half jaar later, kijk ik nog elke dag met dankbaarheid terug op de retraite en op de stappen die ik sindsdien heb durven zetten. Bedankt, lieve Kitty, dat je op m'n pad bent gekomen!
Live PandaLive Panda
20:12 12 Oct 22
Het grootste kado wat ik mijzelf kon geven….Woooow wat een bijzondere dag was dat zeg. Het is nu een paar weken geleden dat ik bij lichtjes aan de haven ben geweest bij Kitty.Ik moest er gewoon van bijkomen een paar weken om het onder woorden te brengen van wat het mij heeft gebracht…en heel eerlijk kan ik het je nog niet vertellen.Die zondag ging ik er naartoe zonder verwachtingen en open in, zo van geef het maar en ik zie het wel….Nou dat heb ik geweten wat een rollercoaster was dat!Ik heb de meest bijzondere reis van mijn leven gemaakt in mijzelf met pieken en dalen…gehuild voor mij gevoel wel 8 uur lang en pijn gehad heel veel pijn, trauma’s verwerkt waarvan ik niet eens wist dat ik die had!Ik heb zonder schaamte zo hard de slappe lach gehad dat ik niet meer kon stoppen…Alle emoties heb ik wel gevoeld die je kan voelen…Ik heb mij eenzaam gevoeld maar ook zo ontzettend geliefd en liefdevol.Wat mij ook zo bij is gebleven is de prachtige muziek met de mooiste klanken.De adem sessie van Floor daar was ik echt zo van onder de indruk…nooit gedacht en verwacht dat er zoveel emoties los kan komen van een ademhaling sessie. Het leek voor mij alsof mijn hart open sprong…heel bijzonder.De warmte van Chantal die je zo veilig gevoel geeft…en zo zorgzaam was de hele dag.Omdat ik steeds als ik mijn ogen open deed jullie 3 daar zag zitten voelde ik mij veilig!Dankjewel Kitty voor de meest bijzondere reis die ik ooit heb gehad en mijzelf had kunnen geven…Een mooier kado bestaat er niet als de liefde die ik voor mijzelf heb gevoeld tijdens deze reis…….Magic met extra glitters was deze dag voor mij ❤️Ik kom zeker nog eens terug…..Lieve groeten,Brenda van der Tas
JP HeckJP Heck
06:04 01 Oct 22
Lichtjes aan de haven ervaar je als een plek waar alle gevoelens er kunnen en mogen zijn. Een plek waar je de wereld om je heen even vergeet en de volledige focus op jezelf kan leggen, zonder dat dit egoïstisch voelt. Om eerlijk en kritisch naar jezelf te leren kijken moest ik als man een stukje trots los laten. Door de ceremonie met alleen mannen vond ik het erg mooi om te zien en te merken dat meer mannen met zelfde dilemma’s dealen. Tijdens deze dag heb ik een ontspannen ademsessie en truffelceremonie ervaren. Het is erg bijzonder hoe Kitty je veiligheid biedt om zo je diepe emoties en controle te kunnen loslaten. Zij weet je te raken op een mooie manier waardoor ik maanden na de ceremonie nog steeds in het dagelijks leven aan de inzichten van tijdens de ceremonie terug denk. Mijn keuzes in het normale leven laat ik nog steeds door de ervaring beïnvloeden. Het heeft mijn leven verrijkt. Ik ben ontzettend dankbaar dat lichtjes aan de haven mij deze ontwikkeling en ervaring heeft kunnen meegeven.
Marielle de VaanMarielle de Vaan
07:04 04 Jul 22
Vorige week heb ik deelgenomen aan Capture your Light event welke Kitty en Frency organiseerde. Wat een fantastische ervaring was dit! De fotoshoot, meditaties, ademsessie en truffel ceremonie op de eerste dag waren echt een diepere verbinding met mezelf. De truffel ceremonie welke begeleid werd door Kitty en Floor voelde zo veilig en vertrouwd dat ik er helemaal voor kon gaan. Helemaal mezelf kunnen zijn, inzichten gekregen, liefde en ontzettend dankbaarheid gevoeld. Een aanrader voor iedereen die persoonlijk wil groeien .
js_loader