Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Review na een groepstruffelceremonie

  1. Vond je de informatie over de truffelceremonie die je, vooraf via de website, hebt gekregen voldoende? Of heb je daarin iets gemist?

Voor mij was de info precies goed. Het was voor mij de eerste ervaring met truffels en vooraf werd ik zowel nieuwsgierig als gerustgesteld doordat de info al veel vragen die ik had beantwoorde.

  1. Zijn je verwachtingen vervuld?  Waarom wel / waarom niet?

Zeker. En overtroffen zelfs. De sessie werd goed begeleid en er was alle ruimte om mijn eigen pad te “lopen” terwijl door de ademhalingssessie vooraf en de goede voorbereiding ik wel in staat was om bezig te zijn met de vragen waar ik mee wilde werken. Dus focus hield. Heel knap.

  1. Wat heb je er vooral uitgehaald/wat kun je ermee?

Voor mij was vooral bijzonder dat onderwerpen waar ik al jaren, in meer of mindere mate, mee worstel samenkwamen.

En ik daardoor heel helder een bijna holistisch beeld kreeg, hoe die onderwerpen onderling samenhangen.

En terug te brengen zijn tot een beperkt aantal thema’s.

En dat klinkt heel erg alsnog of het alleen uit mijn hoofd komt, maar juist dat vóelen en zonder woorden wéten was op dat moment, die middag, heel nieuw en werkt nog door.

Zeker weten: “dit is het, hier moet ik mee aan de slag”.

En dat heb ik ook gedaan en doe ik nu nog. Heel bijzonder dat, zoals jullie ook al schrijven op de site, de oplossingen echt in mij zelf zitten en dat ik daar met hulp van de truffels, de begeleidsters én de openheid en het lef in de voorbeelden van de andere deelnemers zo makkelijk bij kon.

  1. Zou je de ceremonie aan anderen aanraden?

Zeker! Ik heb dat al gedaan en blijf daar mee door gaan. It’s a gift that needs to be shared.

  1. Heb je nog tips en/of opmerkingen?

Helaas niet, want ik zou jullie graag helpen nóg mooiere resultaten te halen. Maar voor mij was het echt áf. Al kan ik niets zeggen over eventuele bad trips en hoe jullie daar mee om gaan. Want dat is niet gebeurd.

  1. Heb je iets gemist op de dag zelf?

Nee. Maar voor een volgende keer zou ik meer de diepte in willen. Maar daarvoor zijn er al de 1-op-1 sessies weet ik.

  1. Hoe kijk je achteraf terug op de ceremonie?

Als een ervaring die op het juiste moment voor mij kwam. En die ik zeker wil herhalen.

  1. Heb je verder nog feedback voor ons?

Ik bewonder jullie vertrouwen in de kracht van de mensen die dit samen beleven. Hoe jullie in staat zijn een groep vreemden het vertrouwen en de rust geven om niet alleen kwetsbaar naar jullie te zijn, maar ook naar de andere deelnemers. Door die wisselwerking had de hele ervaring een extra dimensie en werd de ervaring intenser omdat mensen wellicht een stapje verder durfden gaan dan zonder dat vertrouwen. Ik vind dat enorm knap en hoop dat jullie dat vast kunnen houden en uit kunnen blijven dragen.

Ik had jullie graag verbeterpunten gegeven, maar ik kan ze op dit moment echt niet bedenken: het was en is nog steeds top, stelletje lieve levensverbeteraars dat jullie er zijn.

  1. Mogen we je feedback (zonder vermelding van je volledige naam) gebruiken op onze social mediakanalen en website?

Ja zeker