Skip to content Skip to footer

Over ons

Het komt niet goed. Het ís al goed.
We zijn het maar gewoon gaan dóen. Dit pand kopen. Het leven léven waarin we geloven. En toen ging het stromen.
Ook jij hebt toegang tot de bron, het universum, God, de kosmos of hoe je het deel dat niet in je lichaam past, ook maar noemt. Je bent je eigen healer; je hoeft alleen maar te luisteren naar alles wat je allang weet.
En erop te vertrouwen.
Zo gemakkelijk is dat. En tegelijkertijd worden we continu uitgedaagd. En kost het soms tranen. Van twijfel. Misschien omdat je je eigen gedachten bent gaan geloven. Omdat je vergeten bent te voelen. Omdat je dénkt dat jij je patronen bent. Waar je eigenlijk zo graag van af wilt. Oefen het. Opnieuw en opnieuw. Net zo lang tot er inzichten en nieuwe paden ontstaan. Richt je op alles wat je wél wilt. Daar is soms een ceremonie voor nodig. Of een ademsessie, yoga-lessen, een medicijn uit de natuur, een Circle of Life Meditatie. Of een praatje.
Want kiezen voor jezelf is wat je waard bent.
Je bent al precies op de juiste plek. Met alle uitdagingen die je al gehad hebt, ben je precies hier. Op de allerbeste plek in jouw leven. Vanwaar je verder kunt ontdekken en stilstaan en groeien. Wat jij maar wilt. Het komt niet goed. Het ís al goed.

Directie

Kitty de Laet

Kitty de Laet is (samen met Bas) trotse eigenaar van Lichtjes aan de Haven. Met haar nuchtere kijk op de wereld steekt ze, zonder te gaan zweven, graag wonderlijke lichtjes aan.
“Al zo lang ik me kan herinneren intrigeert alles rondom spiritualiteit mij. En tegelijkertijd heb ik het ver bij me weggehouden. Ik hou namelijk ontzettend van alles wat het ‘aardse’ te bieden heeft. Ik hou van wijntjes, feestjes en voetbal.”

Bas Anders

Bas is als herbergier van Lichtjes aan de Haven het meest in zijn element. Hij zorgt ervoor dat alle ruimtes van Lichtjes aan de Haven functioneel en veilig zijn. Dat er niet alleen koffie en thee geschonken kan worden, maar er ook lekkere cappuccino. Want als hij íets goed kan, is het zorgen voor sfeer en gezelligheid.
“Begin 2020 heb ik met een aantal mannen een spirituele wandeling gemaakt door Tanzania, waar ik de kracht van rituelen en ceremonies heb mogen ervaren.”

Onze partners

Floor Plugers

Ademcoach

Egbert Pladdet

Energetisch behandelaar

Lydia Troy

Vrijwilliger

Feroni Arendse

Ademcoach

Tanja Janszen

Bewustzijns- en mindsetcoach

Robbert Bruining

Meditatie Coach