Skip to content Skip to footer

Contact

Adres

Haven 232871 CK SCHOONHOVEN

Wij bevinden ons in een prachtig monumentaal pand in het centrum van Schoonhoven, middenin het Groene Hart van Nederland.

We verhuren ruimtes aan organisaties, particulieren en bedrijven die zich bezighouden met mindfulness en bewustwording in de breedste zin van het woord; ceremonies, rituelen, sessie, consulten, workshops, trainingen etc.

Daarnaast organiseren wij ook zelf evenementen en activiteiten. Veelal doen we dat in samenwerking met professionals in hun eigen vakgebied. Iedereen heeft in het leven iets waarvoor hij of zij elke dag zijn bed voor uitkomt. Waarvan je gaat stralen zodra je erover vertelt. Die anderen kan laten stralen. Met die mensen werken wij graag samen.

De activiteiten in Lichtjes aan de Haven verhogen ieders individuele kracht en mentaal welzijn.

Bezig zijn met je mentale welzijn is populair omdat het werkt; de effecten van bijvoorbeeld mediteren, ceremonies, yoga en plantmedicijnen worden steeds weer door wetenschappers over de hele wereld bewezen. Juist ook in westerse drukke levens is het goed om letterlijk soms stil te staan. Of liggen. Alles stilzetten om te luisteren naar je éigen wetenschap.

Parkeren met loopafstand van 5 minuten.

Parkeren in Schoonhoven is overal gratis! Voor een bezoek aan ‘Lichtjes aan de Haven’ kun je dit het best doen, net buiten de historische veerpoort van Schoonhoven. Daar mag je een onbeperkte tijd parkeren.

Je houdt hiervoor ‘P1 Centrum’ aan, dit is bij het pontje naar Gorinchem. Het staat vanuit alle richtingen op de borden aangegeven. Let op; Je houdt de rechterrijstrook aan, de linker is voorsorteren voor de pont. De oprit van het parkeerterrein komt vervolgens net vóór een bushalte.

Daarna is het 5 minuutjes lopen van ‘P1 Centrum’ (en P2) naar Haven 23

Je verlaat de parkeerplaats aan de kant waar je erop bent gekomen en gaat rechtsaf, richting de pont. Je loopt een pleintje met bloembakken over, richting de oude veerpoort aan de rechterkant. Je loopt door de poort naar de oude binnenstad.

Je wandelt rechtdoor totdat je op een kruispunt komt, met links voor je een juwelier. Je gaat links, om de juwelier heen. Je ben nu al op de Haven. Het pand heet ‘In den Bonten Osch’, er staat een gekleurd bankje voor de deur. Van harte welkom!

https://www.inschoonhoven.nl/plan-je-bezoek/hoe-kom-ik-in-schoonhoven/parkeren

Heb je een vraag?
Stuur hem in!