Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bidden, mediteren, God in jezelf

Kerst 2023 💫
 
 
Mijn ouders vertelden dat ze vanochtend naar de kerk zijn geweest. Ze waren onder de indruk van een man die totaal verzonken in gebed was.

Ik realiseerde me ineens dat dit voor mij ook een vorm van mediteren is. Stilte. In verbinding met het hogere. Met jezelf. Met het goddelijke dat je zelf bent.
 
Voor mij is het allemaal hetzelfde.

Dus of je nu deze dagen bidt. Of een kaarsje aansteekt voor iemand die wat extra licht of liefde kan gebruiken. Of verzonken zit in de kerkbank. Of een wandeling maakt en de prachtige natuur ziet.  Je geduldig bent tegen je ouders, je buren, onbekenden. 💫✨

Het maakt allemaal niet uit.

Bid, mediteer, ben. Lach, huil, accepteer. Gewoon zoals jij wilt. ❤️

Ik wens je, ook namens het hele team van Lichtjes aan de Haven, hele fijne kerstdagen.

🎄

Ps; dit jaar werd er een prachtig meisje geboren.
Haar kribbe zag er wat anders uit dan gedacht en gehoopt. Maar wát doet ze het goed. Er waren – en zijn- zoveel wijzen om haar heen. Allereerst haar ouders, maar zeker ook al die fantastische zorgprofessionals. Met hun studies en wetenschap en rationeel denken. Want daar op de baby IC zag ik met hoeveel liefde zij werken. 
Haar moeder is Floor Plugers, mijn steun en toeverlaat bij Lichtjes aan de Haven.
Ze begint weer met werken bij ons. Voor haar steek ik deze dagen een extra kaarsje aan. Moeders Maria zijn er in vele vormen en gedaantes. En zij is er eentje uit duizenden.✨💫