Skip to content Skip to footer
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Retraite naar Spanje; Lichtjes op reis!

13 mei @ 16:00 - 18 mei @ 12:00

€500,00
Over deze retraite –

Als je de berg oprijdt waar het huis Pura Vida zich bevindt, weet je niet wat je ziet.

Zoveel rust, zoveel schoonheid. Zo’n uitzicht en zoveel stilte. En dan het huis zelf…. Serieus mensen; het is echt een plaatje. Vakantiehuis en spiritueel centrum ineen. Vorig jaar in gebruik genomen door mijn lieve vrienden Daniëlle, Felix, Annemiek en Ray.

Overal heerlijke zitjes. Het huis ademt diepgang en vertrouwen. Het heeft een eigen bos, veel ruimte en is echt een VIP-locatie. Met zwembad, loungestoelen en prachtig interieur. Voor mij echt een huis waar ik wil zijn; dus we gaan op herhaling! Enne.. Spanje is zo fijn!

Voor mezelf heb ik ontdekt dat de plek iets met je doet; het zet zaken in beweging. En tegelijkertijd is er zoveel rust en bezinning. Ik heb er gehuild, keihard gelachen en optimaal genoten. Activiteiten gedaan die ver buiten mijn comfortzone lagen en ook dingen die vertrouwd voor me zijn (mediteren, een cacao-ceremonie en lekker gegeten ;).

Van 13 – 18 mei 2024 ga ik er weer naar toe. En… jij kunt mee! Zes dagen (vijf nachten) helemaal weg. Weg van de drukte, weg van je dagelijkse leven. Hoera vrijheid, ceremonies, inzichten, gesprekken, verbinding en doen-wat-je-wilt. Ik heb een programma samengesteld waarin je gaat voelen wie je ook alweer bent. Zonder al het gedoe dat eromheen is gekomen. Met -voor wie wil- een truffelceremonie in de buitenlucht. Vogels, zon, natuur, liggend op de aarde. Mooier wordt het niet! Zeker omdat we de tijd hebben om de antwoorden en inzichten te laten integreren.

Omdat je een slaapkamer deelt, maak ik de keuze om een andere prijs te maken als je samen komt. Zodat je lekker met je eigen ‘roomie’ deze transformatie-vakantie aan kunt gaan. Uiteraard kun je ook alleen boeken, dan krijg je dus een kamergenoot.

Behalve je reis (de vliegtickets zijn nu nog heel goed betaalbaar, vind ik), heb je verder nauwelijks kosten. Er wordt lekker voor je gekookt. Er zal je aan niets ontbreken!

Vorig jaar zat deze retraite helemaal vol, dus misschien niet te lang wachten met aanmelden. En; hoe eerder je boekt, hoe goedkoper je vliegticket. 

Wat kun je verwachten:

  • Een cacaoceremonie
  • Meditaties en visualisaties
  • Ademsessie
  • Stiltewandeling
  • Een truffelceremonie
  • Eten en drinken
  • Integratiedag na de truffelceremonie
  • Vakantie!

Waar: In het hart van Andalusie, zie https://tribudelalma.com

Wanneer 

13 mei (aankomst vanaf 16.00 uur, welkomsdiner om 19.00 uur) t/m 18 mei (na het ontbijt)

 

Inclusief:

-Ontbijt, lunch, diner (allen vegetarisch) tijdens de retraite. Rekening houdend met de ceremonies. 

-alle ceremonies en activiteiten

-gebruik van zwembad, alle materialen

-tweepersoons slaapkamer met eigen of gedeelde badkamer

 

 

Prijs: 2120,- pp

Als je met z’n tweeën komt, betaal je 1900,- pp.

Bij reservering betaal je € 500,-, het restant kun je later betalen.

(Deze retraite valt onder de zogenoemde reisbureauregeling. En is daardoor vrijgesteld van BTW. Op de factuur wordt ‘coaching’ vermeld, en is daarmee aftrekbaar voor ondernemers.)

 

De prijs van de retraite is inclusief verblijf, ontbijt, lunch, diner. (rekening houdend met de ceremonies). Alleen je vlucht (Málaga airport), vervoer naar de accommodatie (125 kilometer, ik weet een betrouwbaar autoverhuurbedrijf bij het vliegveld), en eventueel alcoholische- en frisdrank komen daar nog bij. De laatste dag gaan we eten aan het strand. Dit is het enige eet-moment dat voor eigen kosten is.

 

We kunnen eventueel mensen aan elkaar koppelen voor het geval je samen wilt reizen naar de accommodatie.

 

Over het programma: Uiteraard kun je te allen tijde zelf kiezen waar je wel en niet aan meedoet. Ik wil met nadruk zeggen dat je geen ervaring hoeft te hebben met één van de bovengenoemde activiteiten. Je kunt altijd in je eigen tempo meedoen. Wel verwacht ik dat je jezelf kunt dragen. Daarmee bedoel ik dat je zowel lichamelijk als psychisch gezond genoeg bent om voor jezelf te zorgen. Als je hierover twijfelt, overleg ik uiteraard graag met je voordat je boekt.

Inschrijven:

Je meldt je aan voor deze retraite op de site van Lichtjes aan de Haven. Je verzorgt een aanbetaling van 500 euro, eenvoudig via Ideal. Daarmee is je aanmelding definitief en krijg je per mail de bevestiging. We maken samen afspraken over het betalen van de resterend bedrag. Als je met z’n tweeën komt, betaal je allebei de aanbetaling. In het vakje ‘opmerkingen’ schrijf je met wie je komt. Daarmee hebben jullie automatisch samen een kamer en badkamer. En betaal je dus de goedkopere duo-prijs.

 

Denk trouwens te allen tijde aan je annulerings- en reisverzekering.

 

 

Nieuwsgierig naar de accommodatie? Snappen we!

Hier vind je recensies over o.a. retraites van Lichtjes aan de Haven

De algemene voorwaarden voor retraites vind je hier.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
coaching
500,00
2 beschikbaar

Gegevens

Begin:
13 mei @ 16:00
Einde:
18 mei @ 12:00
Kosten:
€500,00
Evenement Categorieën:
, , ,

Organisator

Kitty de Laet
E-mail
info@lichtjesaandehaven.nl