Skip to content Skip to footer
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Privéceremonie – Inner Love Healing – VOL

12 april 2023 @ 11:00 - 16:30

€480,00

Nadat we deze dag een gesprek hebben gehad over je doel en idee van de ceremonie, krijgt je een (plant)medicijn. We hebben dan al besproken waar je graag inzichten over wilt. Of misschien wil je een gebeurtenis uit het verleden verwerken. Vertrouw er maar op dat dit zachte medicijn je brengt naar wat op dit moment in je leven helderheid verdient.

Nadat de sessie ongeveer een half uur begonnen is, gaat je linkerhersenhelft vanzelf een minder belangrijke rol spelen dan in je normale ‘zijn’. Dit betekent dat het mentale deel van het denken gedeeltelijk stopt. Hierdoor zullen overtuigingen, oordelen en opvattingen geen stoorzenders meer zijn. Je gaat jezelf ontmoeten in wie je wezenlijk bent. Het denken gaat wel door, maar van een afstandje. Je wordt toeschouwer en ervaringsdeskundige tegelijkertijd. Het is een fantastisch en mooi gevoel; ontspannen en relaxt. Je laatste restjes angst voor het onbekende, als je die nog had, verdwijnen.

Je blijft je volledig bewust van jezelf en van mij. Inzichten ontstaan en verbanden worden gelegd. Je hoeft niet bang te zijn over wat je gaat vertellen. Dit proces verloopt heel natuurlijk. Je komt nu juist in een heldere staat van bewustzijn en veel mensen krijgen contact met ‘het hogere zelf’. Er zijn veel verschillende ervaringsmogelijkheden in deze staat. Laat je verrassen, alles komt goed. Alles ís al goed.

Tijdens deze sessie ga je niet hallucineren. Het tegenovergestelde is het geval; je wordt heel scherp in je waarneming. Je voelt heel helder wat ‘waar’ is en hoe je volgende stappen kunnen zijn.

Je ontmoet jezelf in de puurste vorm. Deze sessie is, in tegenstelling tot een truffelceremonie, altijd zacht en liefdevol. Met inzichten die tegelijk heel helend en diepgaand kunnen zijn.

LET OP: NA DEZE CEREMONIE MAG JE PAS DE VOLGENDE DAG DEELNEMEN AAN HET VERKEER

De Inner Love Healing kun je het best alleen doen. Mocht je het toch met een tweede persoon willen doen, bijvoorbeeld omdat je duidelijkheid wilt in jullie relatie, betaalt de tweede persoon de helft van het bedrag. Geef dit wel duidelijk aan tijdens het reserveren van je ticket.

Meteen na het reserveren van je plek, krijg je een bevestigingsmail. Kijk eventueel ook in je spam.

ERVARINGEN:
“Ik geloof dat dit gaat leiden tot mijn nieuwe begin. Ik gun iedereen om zoiets tenminste één keer in het leven mee te maken.”
“Nog nooit heb ik zoiets bijzonders meegemaakt. Ik zie mijn toekomst, ik ben klaar voor die groei.”
“De kracht van deze ceremonie is ongekend. Magisch en zo ontzettend dankbaar.”
“Deze ceremonie brengt je terug naar je diepste kern waarin alles verbonden is, daar waar we ZIJN.
“Alsof je weer even van bovenaf alles kan aanschouwen, wetende dat je op het juiste pad zit en alles klop.”
“Ik voelde letterlijk tijdens de ceremonie een deken van rust over me heen komen.”
“Wat een cadeau. Dankbaar voor de stukken van angst die ik aan moest kijken. Je liet me zien en voelen dat er zo’n veiligheid zit in mezelf.”
“Je energie, je liefde. Het was een magische dag die ik mee neem in mijn hart. Ik ben ongelooflijk blij dat ik ben geweest.

Lees de complete beschrijving van de Inner Love Healing hieronder.

INNER LOVE HEALING

 

Wil je eens helemaal de diepte ingaan met jezelf, inzichten krijgen over terugkerende thema’s in je leven? Jezelf leren liefhebben met álles wat hierbij hoort? Vrede hebben met alles wat je meegemaakt hebt? En vervolgens inzicht krijgen over stappen die je kunt ondernemen?  Dan is een 1-op-1 sessie ‘Inner Love Healing’ misschien iets voor jou.

De sessie is in principe individueel. Je zult verbaasd staan over alle kennis die je bij je draagt en welke tijdens de sessie heel helder naar boven komt. Je krijgt een constante stroom van informatie van de persoon die alles het allerbest weet; jij zelf! Ervaring met spiritualiteit of reizen naar het onderbewuste is niet nodig. Vertrouw maar op jezelf; iedereen kan dit. En waar je begeleiding nodig hebt, zal die er zijn.

Je krijgt een (plant)medicijn. Nadat de sessie ongeveer een half uur begonnen is, gaat je linkerhersenhelft vanzelf een minder belangrijke rol spelen dan in je normale ‘zijn’. Dit betekent dat het mentale deel van het denken gedeeltelijk stopt. Hierdoor zullen overtuigingen, oordelen en opvattingen geen stoorzenders meer zijn. Je gaat jezelf ontmoeten in wie je wezenlijk bent. Het denken gaat wel door, maar van een afstandje. Je wordt toeschouwer en ervaringsdeskundige tegelijkertijd. Het is een fantastisch en mooi gevoel; ontspannen en relaxt. Je laatste restjes angst voor het onbekende, als je die nog had, verdwijnen.

Je blijft je volledig bewust van jezelf en van mij. Inzichten ontstaan en verbanden worden gelegd. Je hoeft niet bang te zijn over wat je gaat vertellen. Dit proces verloopt heel natuurlijk. Je komt nu juist in een heldere staat van bewustzijn en veel mensen krijgen contact met ‘het hogere zelf’. Er zijn veel verschillende ervaringsmogelijkheden in deze staat. Laat je verrassen, alles komt goed. Alles ís al goed.

Nee. Als je anti-depressiva slikt hebben de (plant)medicijnen geen werking bij jou. Die zullen eerst (uiteraard in overleg met je arts) afgebouwd moeten worden. Ook als je onder psychiatrische of medische begeleiding bent, kun je niet zomaar deelnemen. Overleg altijd eerst met je behandelende arts. Als je nu of in het verleden te maken hebt gehad met psychoses of schizofrenie is deze sessie niet geschikt voor je.  

Ook als je zwanger bent of borstvoeding geeft kun je niet deelnemen.

Let op:  Je mag pas de volgende dag weer deelnemen aan het verkeer. Je zult dus met het openbaar vervoer terug moeten reizen of je op moeten laten halen.

Een Inner Love Healing is over het algemeen individueel.

Het is belangrijk dat je de hele sessie opneemt op je telefoon. Het terugluisteren in je ‘normale’ staat geeft waardevolle inzichten waardoor belevingen dieper integreren. Je bent zelf het grootste gedeelte aan het woord. Ondanks je helderheid tijdens je sessie kun je natuurlijk niet alles onthouden wat je gezegd hebt. Hoewel we van tevoren samen een intentie zetten, zul je merken dat je al pratend onderwerpen aansnijdt die je vooraf niet had kunnen bedenken. Mijn advies is dan ook; laat je gedachten en woorden gewoon op je afkomen. Alles wat er gebeurt is precies de bedoeling.

Een sessie bij Lichtjes aan de Haven is voor iedereen die zichzelf wil ontdekken. Het overgrote deel van je gedrag wordt gevormd vanuit je onderbewustzijn. Waarschijnlijk ongeveer 95 procent.

Er zit dus veel informatie in je lijf waar je je helemaal niet bewust van bent. Reacties op alles wat je meemaakt denk je onder controle te hebben. “Ik ben nou eenmaal zo”.

Dat in werkelijkheid veel van je gedrag en gevoel voortkomt vanuit ervaringen uit je opvoeding, kindertijd en vergeten gebeurtenissen, is misschien moeilijk voor te stellen.

Veel mensen krijgen tijdens een sessie met plantmedicijnen hier inzicht in. Als je bereid bent om naar het deel van jezelf te kijken dat wat minder aan de oppervlakte ligt, is een Inner Love Healing iets voor jou. Er wordt gezegd dat één sessie meer effect heeft dan een jaar therapie en daar sluiten wij ons volmondig bij aan!

Tijdens een Inner Love Healing kom je met jezelf in contact. Filters en ruis, over wie je denkt dat je bent, verdwijnen. De kern blijft over, en die is altijd liefdevol. Zodra het medicijn goed is ingewerkt, worden de meeste mensen heel ontspannen en relaxt. Een groot gevoel van eigenliefde en zachtheid bereikt je lichaam en geest. Dit kan ook het moment zijn dat je op een andere manier naar trauma’s kunt kijken. Vaak wordt duidelijk waarom jou bepaalde dingen zijn overkomen; je gaat het grotere geheel ervan zien. De hele sessie mag je ontspannen liggen of zitten en je hoeft even helemaal niets mee, alleen maar te voelen. En dit gaat helemaal vanzelf. Je hoeft hier niets voor te kunnen of weten.

We hebben al ontzettend veel mensen begeleidt met een Inner Love Healing en een bad trip is nog niet voorgekomen. Je gaat op je eigen tempo en in alle rust naar de dingen die je wilt bespreken of voelen. Je krijgt na afloop vitaminepillen mee naar huis om lichamelijk weer snel te herstellen. Vaak vinden mensen het juist ontzettend jammer als de ceremonie is afgelopen.

In principe niet. Je gaat niets zien dat je diep vanbinnen al wist. Het verschil is dat je ze nu ook gaan vóelen. Dit gaat op een rustig tempo en altijd in op een manier die helemaal bij jou past. Soms komen er herinneringen boven die eng zijn geweest. Dit kan bijvoorbeeld zijn met opgelopen trauma’s. Tijdens deze sessie ben je in zo’n ander bewustzijnsstaat, dat je ze vanuit een ander perspectief kunt ervaren.  Laat alles gebeuren. Je hoeft niets te doen, alleen maar te kijken. Je bent hoe-dan-ook harstikke veilig.

Op de dag van de sessie mag je ’s ochtends gewoon ontbijten. Je dekentjes liggen al klaar, je hoeft dus niets mee te nemen. We zullen met elkaar je intentie van de Inner Love Healing bespreken. Omdat een intentie voornamelijk uit je hoofd komt, hoef je je hier niet druk om te maken, tijdens de healing krijg je inzichten die je van tevoren nooit had kunnen bedenken. Het medicijn zal gemiddeld een half uur na inname hun werk gaan doen. Waarschijnlijk voel je dan de behoefte om te gaan liggen en alles op je af te laten komen.

De grootste tijd lig je met je ogen dicht, bij voorkeur doe je een oogmasker op, die hebben we bij Lichtjes aan de Haven voor je beschikbaar. Na ongeveer 4 uur neemt het effect van het medicijn af, en nemen we nog even de tijd om je ervaringen en inzichten te delen.

Juist! Een Inner Love Healing heeft een helende werking bij bijvoorbeeld burn-out, trauma’s overspannen zijn, veel stress ervaren etc. Als je bijvoorbeeld verdrietig aan de sessie begint, wil het niet zeggen dat je verdriet versterkt wordt. Het kan wel zijn dat je de diepere betekenis van het verdriet gaat zien of voelen. Dat je inzichten krijgt die je daarna kunt integreren in je leven. Iedereen maakt dingen in zijn leven mee die verdriet hebben veroorzaakt. Hoe je ermee om gaat heb je wel zelf in de hand. Vaak krijg je ook te zien welke stappen je voor de toekomst kunt nemen. Denk aan: werk, relatie en levensmissie.

Een Inner Love Healing bij Lichtjes aan de Haven heeft niets met een drugs te maken. Het middel dat wij tijdens de Inner Love Healing gebruiken, zetten we in als medicijn. Medicijn niet in de zin van geneesmiddel – het gaat niet om de genezing van ziekte. Medicijn bedoelen we hier in spirituele zin. De intentie en de setting maken het verschil.

Wanneer je (plant)medicijnen neemt in een ceremoniële setting met het oog op spirituele heling en groei, ervaar je een compleet andere werking.

  • Na een Inner Love Healing mag je die dag niet meer deelnemen aan het verkeer. Kom met het openbaar vervoer of laat je ophalen.
  • Houd de rest van de dag vrij, zorg dat je voor niets of niemand hoeft te zorgen na de sessie. Probeer ook de dag na de sessie zoveel mogelijk vrij te houden voor jezelf. Of in ieder geval niet helemaal vol te plannen met belangrijke afspraken.
  • Je echte reis begint eigenlijk pas ná de sessie, wanneer je de inzichten die je hebt gekregen tegen gaat komen in ‘real life’. Heb je er hulp bij nodig; er zijn zoveel activiteiten in Lichtjes aan de Haven, dat er ongetwijfeld iets bij je past. Jezelf omringen met mensen die ook bezig zijn met hun bewustzijnsontwikkeling is sterk aan te raden. Maar wees gerust; die ga je vanzelf meer tegenkomen.

Privéceremonie inclusief:

  • Inner Love Healing
  • Op jou afgestemde sessie
  • Persoonlijke begeleiding
  • Na afloop: Koffie/thee met lekkers of lichte maaltijd
  • 21% BTW. (Aftrekbaar voor ondernemers)

Ben je geen ondernemer en vormen de kosten een uitdaging voor je? Neem gerust contact met me op zodat we samen kunnen kijken hoe we dit oplossen. 

Kitty de Laet

info@lichtjesaandehaven.nl

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
12 april 2023
Tijd:
11:00 - 16:30
Kosten:
€480,00
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Kitty de Laet
E-mail
info@lichtjesaandehaven.nl