Skip to content Skip to footer
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Cacaoceremonie met Microdosis-traject – VOL

28 januari @ 12:00 - 17:00

€120,00
Over deze dag

Wat een eer dat Marloes van GaiaWise vandaag weer naar Lichtjes aan de Haven komt. Ik noem Marloes altijd Cacao-Queen; zij weet zo ontzettend veel over dit heilzame product uit de natuur. Haar meditaties zijn fantastisch. Na haar ceremonies voel ik altijd zoveel zachtheid en tegelijk duidelijkheid. 

Tijdens de cacaoceremonie van vandaag ga je niet ‘hallucineren’. Cacao opent wel je hart, waardoor bijvoorbeeld meditaties wat dieper zullen gaan. Januari is een prachtige maand om te kijken wat je aankomend jaar wilt gaan ervaren of naar je toe wilt trekken. 

Tijdens deze sessie mag je maximaal ontspannen, genieten en relaxen van meditaties én van de zachte kracht van de cacao.

Al eeuwenlang wordt Cacao traditioneel gebruikt op verschillende manieren; in ceremonies, rituelen of als hulpstof in medicijnen. Niet voor niets wordt Cacao een hart-opener genoemd. De effecten van Cacao zorgen voor een gevoel van liefde, dankbaarheid, creativiteit en expansie in het hartgebied. Het bevat veel antioxidanten en mineralen zoals koper, ijzer en magnesium dat de spieren helpt ontspannen. Door de antioxidanten openen de bloedvaten zich en kan zuurstof makkelijker door het lichaam verspreiden. De hersenen en het hart kunnen zelfs tot 40% meer aan zuurstof ontvangen. Cacao werkt als katalysator voor expressie en helpt diepere emoties en gevoelens makkelijker te uiten, waardoor er meer ruimte ontstaat en je een vrijer gevoel zal ervaren.

Gedurende de dag kun je genieten van meditaties, muziek, rituelen en gezelligheid. Je hoeft niets te kunnen. Je hoeft ook geen ervaring te hebben met wat-dan-ook.

Het is een dag helemaal voor jou alleen. Je zult je eigen wijsheid aanspreken en in diepe verbinding zijn met jezelf en de anderen. Je hoeft hier helemaal niets voor te doen of te kunnen. Ook is ervaring met bijvoorbeeld mediteren niet belangrijk. Kom als jezelf! Kom je onderdompelen in rust, liefde en vertrouwen.

Vanuit jouw hart kan de wijsheid, creatie of missie die je in je draagt de wereld invloeien.

Na het ervaren en voelen van de Cacao leer je hoe dit medicijn ingezet kan worden in jouw dagelijks leven middels microdosering. Je gaat naar huis met een dosering voor één week en alle ins en outs die jij nodig hebt om deze superfood succesvol in te weven en de voordelen hiervan te gaan ontdekken.

We sluiten de dag af met een vegetarische potluck, waarbij iedereen iets kleins meeneemt om te delen. We starten de ceremonie om 12.00 en sluiten om 17.00 uur af. 

VOORBEREIDING; De dag vóór de ceremonie wordt aangeraden geen alcohol en cafeïne te nuttigen en de maaltijden licht te houden, zodat je met een zuiver lichaam de ceremonie instapt. De dag van de ceremonie kun je ‘s morgens licht ontbijten. Twee uur vóór de ceremonie begint een periode van vasten, zodat het lichaam schoon is en alle energie gebruikt kan worden voor het ontvangen van het medicijn. 

Marloes en Kitty ontmoetten elkaar in Peru waar ze leerden over rituelen, en de magische werking van elkaar echt zien. Zonder oordeel, zonder verwachtingen en mét ingrediënten uit de prachtige natuur.

Na aanmelding krijg je altijd een mailtje met extra informatie, bijvoorbeeld over wat je mee mag nemen, kledingadvies etc. Als je geen mailtje hebt ontvangen, kijk dan even in je spamfilter.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
28 januari
Tijd:
12:00 - 17:00
Kosten:
€120,00
Evenement Categorieën:
,

Organisatoren

Kitty de Laet
Marloes Welling